Social Media Icons

Top Nav

Etos Blush Powder

jun 30, 2013 0 comments
Nadat ik al een wat donkere blush eerder had gekocht. Zag ik deze. Qua kleuren lijkt hij erg op die van de Colorwheel van NYC. Die wou ik al wel hebben, maar toevallig kwam ik deze tegen. En ik vond hem prima eruitzien. Ik nam hem mee, maar wist wel dat ik er een review over wou schrijven, dus lees verder, en ik ben benieuwd wat jullie van deze blush powder vinden.

Deze blush powder, is te koop bij de Etos, en is dan ook van het Etos huismerk. Hij ziet er erg fleurig uit, en het soort doosje waar het inzit, zit er niet te saai uit, vind ik. Je kunt hem gemakkelijk via de voorkant openen, en is niet al te groot, maar ook zeker niet te klein.
Je ziet het al, de poeder bevat vijf soorten kleur. En van elke kleur zijn er twee vakjes.
Ik vind de kleuren erg mooi, en ook vooral lekker afwisselend. Niet alleen maar roze, en ook niet alleen maar perzikkleuren. Het lastige is wel, dan je met een te grote blushkwast niet geheel gemakkelijk twee kleuren kan mengen, want dan komt de derde kleur er ook al vaak bij, tenzij je dat wilt tenminste, dan maakt het niet zoveel uit. Gebruik dus een wat dunnere blushkwast voor twee kleuren. Wat ook handig is, is dat je de witte mooi als highlighter kunt gebruiken.
*Met flits Alle vakken hebben een shimmer is hun blush. Je ziet dat hier wel duidelijk. En ook op de foto hierboven is dat goed te zien. Ik vind zo'n shimmer er wel altijd leuk bijstaan. De kleur die mij het meest aanspreekt, is de allerlaatste, ik vind hem van alle kleuren het meest mooi staan bij mijn huid.
*Zonder flits Je ziet het hier al wel wat minder duidelijk. Maar nu is het ook niet het perfecte weer buiten. Het is weer zomer, en op vakantie, of wanneer het zonnetje hier weer lekker schijnt, zal je meer het effect van hierboven te zien krijgen.

Ik had niet genoeg tijd, en licht, om swatches op mijn gezicht te doen. Maar als ik het nu zie, is dat volgensmij ook niet echt nodig. Want ik hoop dat de swatches hierboven het wel goed genoeg laten zien. 

Q: Welke kleur vind jij het mooist?

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier