Social Media Icons

Top Nav

Nailart -- Colorzebra

jun 27, 2013 0 comments
Gisteren was Zoëy bij me, en ze heeft mijn nagels gedaan. We hebben er ook gelijk een tutorial van gemaakt, dus wil jij zien hoe je deze nailart maakt? Lees dan snel verder!

Eigenlijk zijn dit al alle stappen in 1 plaatje, en ik hoef dan ook niet heel veel uit te leggen meer, als je dit namaakt. Maar voor de duidelijkheid toch nog even wat uitleg hieronder.
Stap1: Ik heb nepnagels gebruikt, omdat ik zelf erg korte heb. Maak ze op maat, en niet te lang, het zou wel kunnen, maar dan moet je uiteindelijk ook meerdere soorten strepen makenn.
Stap2: Lak je nagel mooi dekkend wit. Het moet er niet meer doorzichtig uitzien. Dus 2 of 3 laagjes zijn wel genoeg.
Stap3: Pak een groene liner (Je kunt bij elke kleur die ik zeg, ook een andere doen natuurlijk, zorg er wel voor dat de drie kleuren bij elkaar passen) en maak een soort takjes, je begint vanaf je nagelriem.
Stap4: Dan met de roze liner ook weer takjes maken, die je vanaf het eind van je nagel maakt.
Stap 5: Dan pak je de geel, en tussen de andere takjes maak je ook weer wat takjes. Nog wat topcoat, en je nailart is af.
En nu heb je een soort zebraprint effect, met verschillende kleurtjes. Ik heb 3 kleuren gebruikt uit één van de linersetjes van MAX, die je kunt halen bij de Action. Ze werken hiervoor heel goed, en de kleuren springen er echt uit :)

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier