Social Media Icons

Top Nav

Primark shoplog

jun 17, 2013 1 comments
Laatst was ik naar de Primark geweest. Voor het eerst :) We waren in bij de Primark in Almere, en het is echt een superwinkel, en heb dan ook flink geshopt. Daarom voor jullie een shoplog, met alles wat ik daar heb gekocht. Soms wist ik niet precies de prijzen meer, omdat mijn moeder de kaartjes er al af had gehaald -,-' Ik ben echt superblij met mijn kleren/ spullen die ik nu heb :D
Klik verder om bij de video te komen.


Reacties

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier