Social Media Icons

Top Nav

Nude palette look

jun 23, 2013 1 comments
Ik had in mijn vorige post, die over de "Absolute nude palette" van Catrice ging, gezegd dat ik daar nog een look mee ging maken. En die dan ook aan jullie te laten zien. Zelf vind ik hem wel goed gelukt, en dat scheelt weer omdat ik vandaag nog naar een verjaardag ga. In deze tutorial laat ik jullie zien, hoe ik deze look heb gemaakt.

Om de kleuren voor jullie makkelijker uit te leggen, zie je hier een rij met de kleuren. Kleur 1 is de eerste, en dan is kleur 6 de laatste. Jullie snappen het nu vast wel.
Ik heb al, al mijn dagelijkse dingen opgedaan, zoals foundation/dagcrème enz. Dus beginnen we gelijk met de ooglook. Je brengt met een simpele oogschaduwkwast kleur 2 aan op je bewegend ooglid. Het mag duidelijk zichtbaar zijn.
Dan met een blender, kleur 4 aanbrengen in je crease, komt er teveel weer op je ooglid, dan kun je er het beste er gewoon weer wat kleur 2 op aanbrengen. Blend dat dan wel weer met de lijn van je crease.
Vervolgens pak je het kwastje wat bij het palette zit, en breng je ook kleur 5 aan in de crease, deze lijn mag dik worden aangezet, maar het moet wel genoeg overvloeien met de andere kleuren.
En als laatste van de oogschaduw, pak je weer de blender, en brengt kleur 3 aan in de buitenste hoek van je oog. 
Wat ik nog was vergeten om op de foto te zetten, was dat ik ook nog kleur 1 had gebruikt als een highlighter, die had ik aangebracht met een weer met de blender, die ik wel eerste had schoongemaakt op een droog doekje. Daarna pakte ik mijn gel-eyeliner van Catrice, en zette een kleine wing met het eyelinerkwastje van Gosh. Hij is best wel dik hier, maar dat komt omdat ik echt enorm slecht ben met een eyelinerlijn te zetten. Het lukt me dus ook niet echt om een dunne te zetten. Wat ik wil zeggen is dat bij deze look een dun lijntje ook mooi staat.
Nog wat mascara, ik gebruik hier de waterproof "Lashes to kill volume mascara" van Catrice. Hij maakt je wimpers mooi lang, en niet te dik. Zie ook review
Natuurlijk nog wat op mijn lippen. Ik heb een lipstick gebruikt, waar geen merk opstaat, en een doorzichtige lipgloss van Essence.
En dit is het resultaat. Zelf vind ik dit echt een hele mooie look. Ik hou van nudekleuren, om het op te hebben, en om er mee te werken. Ik zeg gelukt.. haha. Hopelijk vinden julle dit een leuke tutorial.

De producten:
Dagcrème- Nivea
Natural Matte foundation- NYC
Concealer- Essence
Skin Finish ompact powder- Catrice
Color Arts eye base- Essence
Absolute Nude eyeshadow palette- Catrice
Eye Brow pencil- Catrice
Gel eyeliner- Catrice
Waterproof Lashes to kill mascara- Catrice
Lipstick- ??
Lipgloss- Essence

Kwasten:
Poederkwast- Hema
Blender- Hema
Oogschaduwkwastje klein- Bij de nude palette
Oogschaduwkwast- ??
Eyelinerkwastje- Gosh

Wat vinden jullie van deze look?

Reacties

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier