Social Media Icons

Top Nav

Leren EN relaxen! Ja, dat kan!!

jun 21, 2013 1 comments
Komt het eindelijk het einde van het jaar eraan, moet je nog een toetsweek ondergaan. Maar wie zegt dat je onder het leren niet kan relaxen? Het kan makkelijk, en dat laat ik je hier zien. Het is namelijk erg fijn om telkens eventjes een pauze te hebben onder het leren. Nou is bij ons de toetsweek vandaag al afgelopen, maar voor de gene die nog een toetsweek hebben, lees dan snel verder.

We gaan tussen het leren jezelf gewoon even verwennen met fijne huidproducten. Maar voordat we daar aan beginnen, halen we eerst al het make up van je gezicht af. Je bent immers toch thuis. Dit is dus niet erg handig als je die dag nog wat anders gaat doen, of ergens heen gaat.
Al mijn make up is er nu helemaal af. Tenminste qua foundation en concealer. De ooglook kan er best op blijven. Daar smeer je toch niks op. Je ziet al dat al mijn haar voor mijn gezicht hangt, en omdat ik niet wil dat ik iets in mijn haar krijg...
..doe ik eerst even een staart in mijn haar. Zo voorkom ik dat ik spul in mijn haar smeer.
Ik vond laatst dit zakje, die ik nog over had. Die ging ik vandaag maar eens lekker gebruiken. Deze komen volgensmij bij de Action weg, en ik weet niet eens meer hoe duur ze nou zijn.
Eigenlijk heb ik best weinig gebruik nu ik het zo terug zie. Maar het was genoeg voor mijn gezicht.
Zoals je hier kunt zien, heb ik dus niet een hele dikke laag gedaan. Hij voelde erg zacht aan. En is gewoon doorzichtig. Hij droogt trouwens ook niet op, want er zitten bepaalde extracten in die hem juist erg vochtig houden. Normaal gesproken vind ik dat wel minder en koop ik meestal opdroogmaskers, maar voor nu om hem even op te doen, onder het leren is hij wel fijner.
En dan komt het aan op het leren. Ik moest Nask leren, echtwaar wat heb ik een hekel aan dat vak. Niet omdat het zo saai is, want ik vind het best wel leuk om dat soort dingen te weten. Maar ook al leer ik supergoed, snappen doe ik het niet. Gelukkig kan ik dit vak volgend jaar laten vallen.
WOEHOE! Nog meer wiskunde :( Ook weer zo'n vak waar ik echt super in ben -Ughu!!
Had ik dit schema helemaal geleerd, had je er amper wat aan in de toets. Ik hoefte alleen maar de formules zowat te kennen..
Moet ik nog meer zeggen?
Nadat ik mijn masker eraf had gewassen, deedt ik er nog wat body cream op. Gewoon om mijn huid nog extra zacht te laten voelen. Deze had ik gekregen voor mijn verjaardag. En ik ben zo blij met deze pot!
Vooral omdat hij ook zo groot is. Moet je zien dan!!
Jummie! Hij is echt heel fris, en ruikt HEERLIJK!! Ik doe hem daarom ook bijna elke dag op voordat ik ga slapen. 
Alles opgehad, geleerd en toch een fijn gevoel. Nu maar hopen op een goed cijfer. Maar voor een keer zo een middagje te leren is fijner, dan dat je het alleen opdoet, en in die tijd niks doet.

Hopelijk werkt dit ook voor jullie :)

Reacties

  1. ja, dit doe ik ook wel eens - ontspanning tijdens het leren is nooit weg;)!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier