Social Media Icons

Top Nav

Heb eindelijk mijn camera!!

jun 6, 2013 2 comments
Na weekjes lang sparen, en gewoonweg jarig zijn, heb ik nu mijn camera gekocht. De Fujifilm Finepix SL300. Het is geen spiegelreflex maar heeft wel dezelfde vormgeving. Ik ben zo erg blij dat ik hem eindelijk heb!! Ik kan nu gewoon weer filmpen, en dan ook nog op 720p. Geen instellingen die meer door de war zijn, en gewoon op een knopje kunnen drukken, en dat hij dan ook gewoon echt een foto maakt. Ik kan nu veel vaker filmpjes uploaden, en natuurlijk mooiere foto's maken voor op xxTessie.


Kortom ik kan weer volop bloggen. Ook fijn is, is dat school nog maar een paar weekjes duurt, en dan heb ik nog een weekje de tijd dat ik zo goed als geen lessen meer heb, en alleen nog maar mijn boeken moet inleveren, en mijn cijfers van de toetsweek moet ophalen. In die tijd kan ik natuurlijk weer lekker veel artikelen schrijven. Tenminste dat ga ik proberen.

In de zomervakantie zie je ook vast wel een paar artikelen verschijnen. En je kunt natuurlijk op xxTessie altijd door de artikelen even zoeken.

x Me

Reacties

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier