zaterdag 8 juni 2013

Easy Shoplook

Nieuwe camera binnen, dus zoals beloofd meer video's met betere kwaliteit. Ik heb hier een makkelijke nude look gemaakt. Vaak doe ik deze look als ik naar de stad ga, (niet iets bijzonders dus) maar wel wat leuks/moois op wil hebben. Bekijk deze tutorial, en hopelijk is hij ook volgens jullie een stuk beter, dan die andere ;)

3 opmerkingen

 1. HOOOI IK HOP DAT DE REACTIE HET NU WEL DOET ANDERS HEB IK DIT VOOR NIKS GESCHREVEN MAAR DIT WOU IK EVEN KWIJT:
  Je bent geweldig ^^
  ik ben jaloers op je camera en je oogschaduw palette + eyeliner en je werk wat je moet doen voor de basisschool!
  DOEI!
  btw ik ben VERLIEFD op mijn CAPSLOCK ik ga er meer trouwen!
  x zoey van zootjeh!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. WOP WOP WOP HIJ DOET HET!!!!!!!!
  zie ik net!!!!!!
  Komt denk ik door mijn vaders computer!
  x zoey van zootjeh

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk filmpje ! Ik volg je nu op Bloglovin! xx

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall