Social Media Icons

Top Nav

NYC Natural Matte foundation

jun 10, 2013 0 comments
Mijn foundation was op, en was al van plan een nieuwe te kopen. Normaal gesproken had ik altijd de foundation van het huismerk van de DA. Totdat ik deze zag. Deze matte neutrale foundation van NYC. 
Wil je meer weten over dit product, lees dan snel verder.

Ik had altijd een iets te donkere kleur voor mijn huid. Maar deze was precies goed. De 001 was net iets té licht, want door o.a. mijn sproeten had ik toch een iets donkere tint nodig. Daarom heb ik dan ook de 002 gekozen.

Het product kostte maar 3,99 net als bijna al mijn producten die ik die dag had gekocht. De tube is niet heel erg groot, maar opzich vind ik het wel een normaal formaat voor een tube foundation.
De foundation is lekker vloeibaar, en makkelijk uit te smeren op je gezicht. Bij deze gebruik ik dan ook liever mijn vingers om het aanbrengen, dan mijn foundationkwast die ik vaak gebruik bij wat dikkere foundations/BB Creams.
Je ziet hier al gelijk dat hij erg mat is. Wat natuurlijk ook de bedoeling is. Zelf vind ik dat erg handig merk ik nu wel, want ik hoef nu geen poeder er meer overheen te smeren/poederen. 
De kleur komt dus erg mooi uit met mijn eigen huidskleur, waardoor het een stuk natuurlijker uitziet. Als je goed kijkt, zie je wel wat verschil tussen mijn linkerkant van mijn gezicht, en mijn rechtkant. Maar het valt amper op, en daar ben ik erg blij mee.
Hier heb ik de foundation over mijn hele gezicht gesmeerd. Ik dacht niet dat hij erg goed zou dekken, maar dat valt me nog erg mee. Hij dekt prima, terwijl je er niet geplamuurd uitziet. *Deze foto is genomen met gewoon daglicht, en zonder flits.
*Hier is het bijna hetzelfde, alleen hier was de zon erg fel op dat moment. Ook hier is geen flits bij gebruikt. Let niet op mijn beertje die ik op mijn bed heb liggen, mocht je die gezien hebben -,-'

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier