Social Media Icons

Top Nav

Tag: Let's get personal

mrt 14, 2014 1 comments

Ik zag deze tag bij een paar bloggers voorbij komen. De "Let's get personal" Tag. De vragen vond ik erg leuk, en ook was ik benieuwd naar wat anderen daarop hadden geantwoord. Vandaag heb ik de vragen ook beantwoord. Mocht je benieuwd zijn, lees dan verder!

Wat hoor je op het moment van schrijven?
Iemand die met de knoop van haar jas speelt.... okay. Getyp op de laptops en mensen die aan het schrijven zijn. Oh en nog vogels die zitten te fluiten.

Heb je ergens trek in op dit moment?
Ja heel erg! Geef mij nu maar gewoon een pakje met koekjes. Daar kan je mij nu zeker wel blij mee maken. Het liefst van die jodenkoeken. Ik vind dat zo enorm lekker!

Zou je liever tien kinderen hebben of geen kinderen?
Ik zeg al best lang *Zo ver je het lang kunt noemen aangezien ik niet zo oud ben*  dat ik maar één kind wil later. Ik wil graag eerst goed in mijn werk worden. Eventueel een echte carrière opbouwen als dat mogelijk is. Maar veel kinderen daarbij lijkt me niet wat. Dus dan maar liever geen als ik moet kiezen.

Denk je dat je teveel aandacht aan je uiterlijk besteedt?
Ik kan maar gelijk eerlijk zijn. Ja, dat vind ik wel. Soms doe ik wel wat minder op, als ik echt moe ben, of weet dat ik nergens meer heen ga die dag. Maar normaal gesproken ben ik toch wel even daarmee bezig.

Wat doe jij altijd als je nerveus bent?
Heel raar maar mijn benen, of één van mijn benen gaan trillen. En ik begin een beetje onduidelijk en binnenmonds te praten. Dat is echt vervelend, want ze verstaan mij dan niet, en dan word ik nog nerveuzer.

Heb je op dit moment een reden om te lachen?
Nee, echt totaal niet! Ik heb waarschijnlijk een toets verkloot. En het is hier zo stil als maar kan. Er is niks leuks te bekennen. En ik heb alleen maar saaie vakken vandaag.

Zou je gelukkiger zijn als het leven een "rewind"-knop zou hebben?
Tuurlijk heb ik zo mijn dingen die ik vroeger veel anders had moeten aanpakken. Maar door de dingen die er allemaal zijn gebeurd, ben ik geworden zoals ik nu ben. En wie weet was het dan nog slechter gegaan. Ik vind het nu wel prima zo.

Denk je meer aan het verleden, heden of toekomst?
Meer aan de toekomst. Over hoe ik het dan allemaal wil hebben. Hoe het dan zou zijn. En probeer ik mij er op te gaan verheugen. Daardoor heb ik ook de motivatie om het nu goed te doen op school. Zodat ik later makkelijker kan bereiken wat ik wil.

Wat heb je voor het laatst gedronken?
Bij het ontbijt een glas ju d'orange. Heerlijk verfrissend.

Zien mensen jouw als een optimist of een pessimist?
Ik moet zeggen dat ik het echt niet weet. Van mezelf weet ik, dat ik dat allebei wel ben.

Wat zijn jouw guilty pleasures qua eten?
Ik kan heel veel vlees eten. Dat is echt iets waar ik dol op ben. Met name varkensvlees. Daar lust ik echt heel veel van.
Wat doe je morgen?
Eerst opstaan, kapot zijn van het uitgaan. Dan terug naar huis. Sportspullen pakken. Naar de sporthal, mijn team coachen. Kwartier daarna moet ik zelf verzamelen, gelukkig zelfde sporthal. En dan moet ik zelf nog een wedstrijd spelen. *Ik zit op Korfbal* 

Reacties

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier