woensdag 19 maart 2014

Review: Hegron Night Cream

Toen ik met mijn zusje een avondje alleen was, hadden we even een beauty avond. Met een masker, en daarna een nacht crème. Deze crème kwam van de action, maar is van het merk Hegron. 

Het potje was volgens mij 1,99 en voor zo'n potje vind ik het best goedkoop. Ik was erg benieuwd of hij fijn zou zijn. Ik vind de verpakking er wel erg uitzien als een zalfje voor een irritatie ofzoiets. Maar ik zag niet heel veel andere nacht crème's staan. Dus hebben we deze maar meegenomen.
Het is niet een enorm dikke crème. De crème ruikt best lekker, niet heel chemisch, maar ook niet te geurig. Het smeert goed. Alleen na een nachtje slapen, is mijn huid niet enorm zacht. Maar het is wel even lekker om op te doen.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall