Social Media Icons

Top Nav

Review: NYC HD Quattro Eyeshadow Palette

mrt 26, 2014 3 comments
Ik had het palletje al gekocht. Maar ik heb hem bijna 2 weken lang nog in mijn lade laten liggen. Ik wou er namelijk erg graag een review van schrijven en jullie laten weten wat ik er van vond. Maar ik had geen tijd of ik had mijn camera niet mee, slimme ik! Maar vandaag is de review er, lees verder als je de review wilt lezen en bekijken.


Ten eerste het palletje kost in de winkel 4,99 euro. Dus het valt op zich nog best wel mee, als hij goed is tenminste. Het palletje bevat 4 kleuren en het is opgebouwd van licht naar donker. Alleen zijn het niet allemaal dezelfde tinten. Het zijn vier kleuren die samen erg goed te combineren zijn.
Zo heb je een crème kleur. Een roze huidskleur. Een oudpaarse kleur. En een matte zwart. Ik hoopte enorm dat de kleuren goed zichtbaar zouden zijn.
En dat leek bij de eerste twee ook wel het geval te zijn. Ze gaven al aardig snel een goede pigment af. Alleen bij de paars en de zwart (vooral de zwarte) heb ik eerst echt met een harde veeg erover moeten gaan om er echt iets dekkend's van te maken.

Bij het aanbrengen op het oog kwam er helaas ook niet heel veel pigment vanaf. Je kunt er wel een look mee maken. Maar dan is hij heel subtiel en niet te opvallend. En natuurlijk is dan zo'n palletje wel eens handig. Alleen ik had hem beter verwacht. 

Voor 4,99 zou ik iets meer richting de pigmentatie van het Catrice palletje gaan denken die ik toen had gekregen. Ik heb bij deze echt een beetje het gevoel alsof ik het bij essence heb gehaald. Niet dat dat enorm slecht is, maar je kunt vanwege die prijzen daar iets minder van verwachten.

Helaas dus. Ik ga hem natuurlijk wel gebruiken, want de look is voor de rest niet super raar of slecht. 
Dat was de review, hopelijk heb ik jullie genoeg verteld!

Liefs, Tessa

Reacties

  1. Met de palletjes van NYC moet je altijd wat geluk hebben hé :) ik ben ook meer een fan van de Catrice oogschaduw palletten !

    xx Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier