Social Media Icons

Top Nav

Review: BE Foundation & Lipgloss

mrt 28, 2014 2 comments
Van de bon die ik bij de bingo had gewonnen heb ik twee producten van BE creative Make up gekocht. Een foundation, want die van mij was alweer op. En ik heb ook een lipgloss gekocht. Ik had al een andere van BE en die bevalt me wel.


De verpakking vind ik er erg strak uitzien. Net als alle andere verpakkingen van BE. Niet te veel poespas, het draait immers om het product wat er in zit. En de verpakking gooi je uiteindelijk toch weg. 
Ook het flesje zelf ziet er strak uit. Het heeft mat glas, omdat het ook een matte foundation is. Erg groot is het flesje niet. Hij is groter in de breedte.
Het heeft een pompje waaruit de foundation komt. Je moet zeker niet al te hard drukken, want anders komt er echt veel te veel uit. 

De foundation smeert heel fijn uit! Hij is erg zacht en niet te dik en zeker niet te dun. Zelf op mijn foundation kwast voelt het zacht aan.
*Geen foundation
*Met foundation
Je ziet al gelijk dat mijn huid er een stuk egaler er uit ziet. Al mijn rare rode plekjes zijn weg en het is de goede kleur. Ik heb namelijk hier de 000 gekocht. Ook mijn onzuiverheden worden al wat weggewerkt.

Dan de lipgloss die ik heb gekocht. Helaas is de kleur op de foto een heel stuk roder dan hij is werkelijkheid is. Eigenlijk is hij zachtroze.
Dan hier maar even een foto van mijn mobiel. Hierop zie je de kleur een stuk beter! De naam van de kleur is Starlet en het nummer 007.
De lipgloss heeft een fijn kwastje en de lipgloss zelf heeft een mooi meeneem formaat. 
De glitters in de lipgloss zijn erg mooi, de glitters zijn een beetje goud en zilver door elkaar.
En tadaa! Zo ziet de lipgloss eruit, met de foundation. Ik vind ze allebei erg fijn, alleen jammer dat ze zo duur zijn. De foundation was 15,99 en de lipgloss 12,99. Maar ze zijn echt te gek! Een aanrader allebei!

Reacties

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier