Social Media Icons

Top Nav

En we hebben een BeautyBingo!!

mrt 22, 2014 3 comments
Één keer won ik met de bingo paar jaar geleden. Ik won een heggenschaar. Daar heb je wat aan als je 12 bent. En totaal niets hebt met tuinieren. 2 jaar later, en  minsten 4 of 5 keer weer mee te hebben gedaan, heb ik weer eens wat gewonnen! En niet zomaar wat. Één van de drie prijzen die ik absoluut wou winnen. 

Daar kwamen ze binnen 2 tasjes, eentje van de Douglas. En eentje van ICI Paris XL. En ik ging al gelijk kijken wat je kon winnen van de ICI Paris. Ik dacht een geurtje of zo iets. Maar het was beter!
Het waren tegoed bonnen. En ik wou ze zo graag winnen! Ik ging die ronde er ook in met volle moet! En wat denk je? Bij het middelste rondje BINGO!!! 30,- uit te besteden bij ICI Paris. Een betere prijs voor een beautyblogger bestaat niet! En sinds kort hebben wij er één in Meppel zitten, dus hoef ik niet akelig ver te gaan, om mijn bon te besteden.
En zoals gewoonlijk bij de ICI Paris krijg je er altijd wat samples bij. Ik heb nog niet heel goed gekeken wat dit hierboven is. Maar het lijkt op iets van Anti-age crème.

En er zat nog een geurtje bij van.. eh ja, wat is het merk? En een crème van Dior. Ben benieuwd!

Dat was de prijs waar ik enorm blij mee ben. Maar ik heb nog wat gewonnen. Een Hema set, met een hang ding, waar bloemen in kunnen. Twee kussentjes voor buiten, past mooi bij de andere (dezelfde maar dan in een andere kleur) kussentjes. En een kinderhekje.. Wat daar het nut van is weet ik nog niet. Maar oké! Ik had gisteren geluk!

Ik heb voor mezelf besloten om niet alles in één keer te kopen, en dat ik gewoon meerdere keren heen kan. Dat lijkt me wel een verstandig idee. En natuurlijk komen van de dingen die ik dan haal ook een review!

Reacties

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier