Social Media Icons

Top Nav

One (wo)man show

mrt 9, 2014 1 comments
Vandaag kwam ik iets tegen wat ik een paar geleden ook had gezien. En dat vond ik toen helemaal te gek. Nu kwam ik datzelfde filmpje dus weer tegen, en ik vind het nog steeds heel knap hoe ze dat doen. Namelijk jezelf meerdere keren filmen, meerdere keren zingen, en dat dan alles samen voegen. Als je verder gaat, dan heb ik een paar van dat soort video's voor je.

Reacties

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier