Social Media Icons

Top Nav

How to contour??

mrt 24, 2014 1 comments
Sinds een tijdje heb ik een Bronzer. Want dat contouren zag er altijd wel te gek uit. Ik had al een highlighter, en natuurlijk een blush. Ik heb eens rond gekeken op internet hoe ze dat nou eigenlijk doen. En als je het door hebt, is het zo simpel als wat. In dit artikel leg ik uit hoe ik het doe. En hoe jij het kunt doen.

Op internet zag ik dit plaatje. Ik vind hem erg duidelijk want je zit als snel wat je waar moet doen. En je kunt gemakkelijk vergelijken wat voor jou het beste is. Mijn gezicht is eigenlijk qua vorm hetzelfde als de tweede. Dus die ga ik ook namaken. Ik kwam er al wel snel achter, dat het zo goed als dezelfde manier is, zoals ik het altijd doe.
Het mooiste is, is om te beginnen met een gezicht waar al foundation, poeder, concealer en noem maar op, op zit. Je haalt daarmee de kleur weg, maar door het contouren en de blush komt die kleur vanzelf weer terug in je gezicht.
Ik begin altijd als eerste met de bronzer. Ik trek dan een vissenmond door op je binnen wangen zowat te bijten (niet letterlijk natuurlijk, maar je snapt vast wat ik bedoel). 

Dan met de shape kwast ga je met de bronzer in die kuil vegen. Een mooie lijn vanaf je oor, naar ongeveer je lippen. Niet al te ver en zeker niet te donker maken. De bronzer die ik gebruik is de bronzer van NYC big bold.
En als je goed kijkt, zie je een wat donkere streep. Dat moet er voor zorgen dat je gezicht er wat dunner uit ziet.

Nog wat bronzer bij de zijkanten van je voorhoofd. En wat bij je kin.
En dan zie je er zo uit. Het valt niet extreem op, maar dat is ook niet de bedoeling. Hou het subtiel, anders kunnen ze gaan zeggen/zeuren dat je te veel op hebt. En dat wil je echt niet!

Met een blush kwast doe ik blush op mijn wangen. Ga lachen, en smooth de blush uit tot aan de zijkant van je gezicht. Voor mijn vorm moet ik dan niet te veel opdoen. En dat doe ik dan ook niet.
Je ziet al dat ik weer wat kleur in mijn gezicht heb gekregen. Met name door de blush.
En als laatste de highlighter. Ik pak gewoon weer mijn shape kwast, druk hem in met mijn vinger, en doe de highlighter die bij de blush zat erop. Dat breng in aan boven op mijn wangen. Net boven het gedeelte waar de blush op zit.
En klaar!

Hier zie je beter het resultaat. 

Ik hoop dat ik jullie hiermee heb geholpen, om de basis stappen van het contouren te begrijpen. 
Liefs Tessa!

Reacties

  1. handige tutorial! ik contour ook altijd en ik vind het echt een heel mooi effect geven =) het maakt het 'af'.
    x robin (http://www.porcelainskulls.co.nr/)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier