donderdag 6 maart 2014

Mini make-up shoplog Kruidvat+Hema

Ik kon het niet laten. Toch nog even de stad in gaan, en heb wat spullen gekocht. En in de zin van make-up. Bij NYC was er een hele leuke actie. En bij de Hema waren er twee dingen die ik gewoon zo graag wou hebben. 

Eigenlijk kwam ik alleen maar voor dit, in de stad. Naast dat ik nog even wat moest halen voor iemand. Ik wou al een tijdje een bronzer, maar telkens liet ik hem liggen, of had op dat moment even niet het geld ervoor. Maar nu was het toch echt tijd om hem te kopen. Hij is heel fijn, en ik ben echt blij dat ik hem nu eindelijk heb.
Wat ik dus zei, er was een hele leuke NYC actie bij de Kruidvat. Namelijk 2 producten voor 5,-. Dus in plaats van dat ik voor de bronzer en dit palletje iets van 8/9 euro moest betalen, was dit natuurlijk erg fijn. Ik heb lang gestaan voor dat vak, maar uiteindelijk ging ik voor deze kleuren. Want paarse tinten had ik nog niet echt. Ik heb hem nog niet gebruikt, maar ik laat wel een keer een look ervan zien.
Toen nog even heel snel de Hema door, omdat ik dan sneller thuis ben. Ik heb al wat bloggers gehoord over de vloeibare eyeliner van de Hema en dat hij erg goed zou zijn. Ik wou hem erg graag proberen en heb hem meegenomen. En ik moet toegeven, ik vind hem ook wel erg fijn!
En nog heel even bij de lipglossjes kijken. Ik had er nog nooit een gehad van de Hema, alleen een lipstick. Ik had van de lipglossen even een paar geswatcht en deze sprong er echt uit. Gisteren deed ik hem op naar school en ik ben er nu helemaal verliefd op!

2 opmerkingen

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall