Social Media Icons

Top Nav

Shoplog: 28 maart - Action, OP=OP, Kruidvat

mrt 30, 2014 3 comments
Gisteren was ik in de stad en heb een paar leuke dingentjes gehaald. Een keer geen make-up, maar gewoon een paar dingen die ik nodig had en die ik nog graag wou. Hierboven zie je al een beetje wat ik heb gekocht. En wil je er meer over weten lees dan verder!

Ik heb op mijn kamer nog 3 schilderijtjes hangen van Diddle. Ja.. van Diddle. Maar het is allang tijd voor wat anders. Ik zag bij de Action dit schilderijtje en ik vind hem zo leuk dat ik maar eens heb besloten om hem mee te nemen en eindelijk iets anders op te hangen. De prijs viel me wel mee, 2.60 euro voor zo'n leuk schilderijtje. Ik wil er nog twee halen, maar dat doe ik wel een andere keer.
Mijn deodorant was alweer op. Deze keer heb er eentje gekozen van Fa. Hij ruikt heerlijk zoet, nogal fruitig moet ik zeggen! En ze beweren dat hij 48 uur goed blijft zitten, nou ik ben benieuwd. Bij de OP=OP kon je drie deo's kopen, voor 5 óf 6 euro. Maar per stuk waren ze iets van 2 euro.
Mijn kamer is nooit echt heel gezellig. Daarom heb ik een geurkaars gekocht. Dan kan ik 's avonds wel eens die kaars aansteken. Dat geeft me dan wel een gezelligere sfeer op mijn kamer. Deze kaars die ik nu heb komt bij de Action vandaan en koste 2 euro.
De conditioner gaat er wel snel doorheen bij ons thuis. Mijn zusje en ik doen telkens samen met een fles en dan gaat het wel snel op. We hadden normaal gesproken eentje van elvive, maar deze keer wouden we de shampoo en conditioner in één van de Kruidvat proberen. Hij ruikt echt heerlijk, dat weet ik al wel. Ook deze ruikt erg fruitig!
Een heel hoofdstuk lang van wiskunde had ik al een geodriehoek moeten gebruiken, maar ik heb er pas nu een gekocht. Omdat binnenkort de toets ervan is en dan kan ik niet even snel eentje lenen van iemand anders. Trouwens hij koste bij de Action maar iets van 30 cent.
En als laatste, mijn oordopjes waren stuk dus ik moest nieuwe kopen. Voor 1,20 euro heb ik een setje gekocht bij de Action. Nu nog hopen dat hij het lang vol houdt en niet snel kapot gaat.

Reacties

 1. Leuke aankoppen Tessie! Misschien kan je nog een soort review over bepaalde producten schrijven?

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien van de conditioner/shampoo, maar moet ik nog even kijken. Van de rest weet ik niet echt wat ik daarvan kan maken. Maar bedankt <3
   Xx

   Verwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier