Social Media Icons

Top Nav

Ik hou van de zon ☼

mrt 12, 2014 3 comments
Het is nog maar lente, maar het zonnetje breekt al aardig door de laatste dagen in Nederland. Ik merk altijd aan mezelf dat ik een stuk vrolijker ben dan, en dat ik meer dingen wil gaan doen. Er zijn dus een genoeg redenen waarom ik van de zon hou. En dan heb ik het niet alleen over de zomer, maar ook zoals nu. Vandaag een paar redenen waarom ik zo gek ben op de zomer en dus de zon!

De zon schijnt op alles, dat spreekt voor zich. Maar voor foto's is dat natuurlijk erg belangrijk, dat je genoeg licht hebt. Ook ziet het er een stuk leuker uit. Daarom vind ik het altijd erg leuk wanneer het lekker weer is, en als het zonnetje schijnt, naar buiten te gaan en foto's gaan maken van de dingen die ik op dat moment tegen kom.
Als ik op school zit, en het is slecht weer dan zit ik vaak depri op school. Maar als de zon schijnt vind ik het altijd minder erg. Denkend aan 's middags thuis in de zon zitten, dat maakt het al minder erg. Maar ook dat de pauze's heerlijk zijn om buiten te zijn. Ik hou het dan wel goed vol die dagen. Dus de zomer is voor mij een goede manier om niet gestrest van school terug te komen.
Wat ik wel eens eerder aangaf was dat ik meer blog in de zomer. Omdat ik dan meer doe, en meer ideeën heb. Hoe het kan weet ik ook niet, maar omdat ik blijer word met de zon erbij (Haha, toevallig  het liedje "HAPPY" op dit moment op mijn Spotify) dus heb ik er meer zin in, natuurlijk vind ik het altijd leuk om te bloggen, en filmpjes te maken. Maar in de zomer nog meer!
Ook als de zon schijnt is het natuurlijk heerlijk om te gaan shoppen. Het liefst een stad waar ik niet zo vaak kom, en waar je goed kan winkelen. Ik hou niet zo van winterkleding, juist van kort en luchtig. Dat klinkt misschien een beetje raar, maar ik bedoel korte mouwen, geen sokken, en niet van die dikke stoffen en ik vind het gewoon mooier. Wanneer ik dan in de zomer ga shoppen heb je winkels vol met dat soort kleding.
Ik kan het niet laten. Maar wanneer de zon schijnt zijn al gauw de ijskramen los. En dat is maar goed ook. Als je bijvoorbeeld terug naar huis gaat na een lange dag school, is een ijsje wel erg verfrissend en lekker om even te hebben. En mijn school ligt zo goed als in de straat, 1 lange weg in, eventjes rechtdoor en je bent er letterlijk. Jammie!

Reacties

 1. Wat een zonnig en fleurig artikel! Heel erg leuk om te lezen. Ik ben ook al zo aan de lente toe! Toevallig zit ik net buiten met een zonnebril op en is het heerlijk weer! Door je artikel ben ik nog meer in de lente stemming. Bedankt!
  X vanilles-x.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wayw wat een leuk artikel te lezen. Leuke foto's en wat schrijf e leuk!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben het helemaal met je eens. De zon maakt gewoon zo gelukkig. Alles gaat makkelijker, en is leuker. Het is een beetje als verliefd zijn haha.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier