zaterdag 24 mei 2014

Zonnebank??

Advertentie
Ben jij ook wel eens jaloers op mensen die er door het zonnen zo bruin zien? Ik wel hoor! Maar wat kun je daaraan doen? Je kunt elke dag in de zon gaan liggen, maar als je huid daardoor alleen verbrand is het niet handig. Je kunt ook gewoon een tanning spray gebruiken, maar daarmee loop je het risico dat als het mis gaat, dat je onder de vlekken zit. Of je gaat gewoon onder de zonnebank.

Bij ons in huis hadden wij een hele tijd een eigen zonnebank. Dus van jongs af aan ging ik daar ook wel eens onder. Maar eerlijk gezegd wist ik nog niet echt wat het was en wat het met je deed. Nu ben ik ietsie ouder, alleen is de zonnebank al een tijd stuk en hebben we die niet meer in huis.
Zelf heb ik dus niet veel problemen met onder de zonnebank gaan. Alleen als je te vaak gaat vind ik het er gewoon niet uitzien. Je ziet het wel aan mensen en vooral als ze een best wel "vakantie huid" hebben, waaraan je kunt zien dat dat niet je oorspronkelijke kleur is van je huid, dat ze dat hebben in de winter ofzo.

Maar wat houdt onder de zonnebank eigenlijk in? Nou heel simpel, je hebt thuis een zonnebank of gaat naar een zonnestudio. Hier twee om even te bekijken.
Zonnestudio Den Bosch  en  Zonnestudio Tilburg. Als je daar bent stap je eigenlijk gewoon in/onder een hele grote lamp waar een soort van zonnestralen worden nageboots. Op die manier wordt je net als in de zon ook bruin, zonder dat je naar een warm land hoeft te gaan.


1 opmerking

  1. Ik vind het echt heerlijk om te relaxen onder de zonnebank! Niet te lang maar wel gewoon even heerlijk iets bijkleuren!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall