Social Media Icons

Top Nav

Waarom ik wel eens een jaar lang een man zou willen zijn?

mei 25, 2014 1 comments
Bij sommige dingen in mijn leven als meisjes zijnde denk ik toch echt waarom ben ik nou geen jongen geworden? Er zijn genoeg dingen waar je je als meisje/vrouw aan kan ergeren. Daarom leek het mij wel grappig om hier een paar redenen op te noemen, waarom ik wel eens een jaar lang een man zou willen zijn.

1. Ik denk dat elk meisje wel dit de meest belangrijke vind, namelijk het overal kunnen plassen. Ja, het klinkt goor, maar geef toe. Wij als meisjes moeten altijd zoveel moeite doen, plus het feit dat de meisjes wc altijd bomvol zit en je heel lang moet wachten, terwijl mannen zo naar binnen kunnen.

2. Het niet meer zitten met het maandelijks probleem. Hellaluja wat lijkt me dat fantastisch zeg! Niet meer buikpijn en rugpijn voor een paar dagen en weten dat dit nog tientallen jaren gaat duren.

3. Als je een kind wil moet je alleen maar een vrouw hebben die ook een kind wil. Als wij een kind zouden willen hebben, moet je persé 9 maanden zonder alcohol, roken, en een heleboel dingen moet je laten. Terwijl een man gewoon kan feesten en weet ik het wat allemaal niet meer. Ook krijgt hij geen dikke buik en moet je gaan bevallen. Dat lijkt me zo handig!
4. Het kibbelen van allerlei vrouwen is er dan niet. Je gaat hoogs waarschijnlijk meer om met andere mannen en we weten allemaal dat vrouwen enorm veel kunnen kibbelen tegen elkaar. Of de hele tijd over gevoelens praten. Zo'n typ ben ik dus echt niet en daarom kun je mij nu ook al beter tussen een stel pratende jongens zetten dan pratende meisjes.

5. Een man maakt zich altijd wat minder zorgen over hun uiterlijk dan vrouwen doen. Een man draagt over het algemeen geen make-up (DAT MIS IK DAN WEL HEEL ERG) en hoeft er voor zichzelf niet enorm dun uit te zien. Ik hoor ook amper mannen zeggen dat ze aan het afvallen zijn. In tegenstelling tot vrouwen.

6. Je komt toch vaak hogerop in de zakenwereld. Tegenwoordig lijkt er amper verschil te zijn, maar (niet dat ik dat snap) blijf je toch veel meer mannen zien in dat zakenwereldje. En hoe hoger je komt, hoe meer geld.

Heb jij nog een reden waarom je wel eens een man zou willen zijn?

Reacties

  1. Als ik het zou willen is het hooguit een week, ben toch wel heel blij om een vrouw te zijn. Meer winkels voor vrouwen, je uiterlijk makkelijker verzorgen en nog veel meer dingen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier