Social Media Icons

Top Nav

Lang artikel: Birthday presents/ shoplog

mei 29, 2014 3 comments
Zoals jullie dus konden zien/weten was ik afgelopen maandag jarig. En daarbij horen natuurlijk ook cadeautjes! Vorig jaar had ik eigenlijk alleen maar geld gekregen, om daarvan mijn camera te kopen waar ik nog steeds superblij mee ben! Dit keer wist ik niet zo, laat maar zeggen helemaal niet wat ik wou hebben, dus ik heb me laten verassen door de dingen die ik kreeg. Daarbij heb ik ook nog wat spulletjes gekocht van een deel van het geld wat ik wel heb gekregen.

Ik heb niet alles goed op de foto kunnen zetten. Dit lag bijvoorbeeld bij mijn vader. Ik heb van mijn zusje zo'n kleine mixer, korfbalsokken en een paar bakjes waar ik bv mijn make-up kan in opdelen gekregen. Vooral die sokken had ik echt nodig, want die van mij hadden bij beide sokken een enorm gat bij de hakken.
Dan heb ik van een vriendin van mijn zusje, maar ook wel van mij, twee bakdingen gekregen. De ene zijn een soort taartjes lijkt het wel. En de ander is voor koekjesbeslag waar je alleen water bij hoeft te doen.
Dan van mijn moeder heb ik nog krullers voor in mijn haar. Moet alleen nog even uitvinden hoe ik hier wel mooie krullen mee krijg, want tot nu toe lukt dat nog niet zo.
Dit wisten jullie ook allang, die paletten van Zoeva. Dat was eigenlijk het enige waarvan ik had "Ja!! Die wil ik!" Review Ook van mijn moeder heb ik een paar hele leuke shirts van de Primark gekregen waar ik erg blij mee ben!
Dan kreeg ik nog van een vriendin die er die dag ook was deze 3 leuke dingen. Een masker van Dr. Van Der Hoog. Een bakje met van die highlighter parels van essence, die trouwens echt prachtig zijn. En ook van essence een matte lipgloss. Dat is zo appart, maar hij is echt heel erg mooi vind ik dan.
Ook heb ik van die stikkers gekregen voor op het knopje van mijn iphone. Die moet ik er nog even opdoen, ik denk dat ik voor die roze ga. Ook heb ik nog een rekje gekregen waar ik dingentjes aan kan hangen van die mensen die deze stikkers gaven, alleen ben ik die vergeten op de foto te zetten.
Van een andere vriendin, heb ik een To do kladblok gekregen. Ze wist dat ik wel vaak van die lijstjes gebruik, dus heeft ze deze gegeven. Zie dan hoe leuk de voorkant is :D
Van mijn vader heb ik ook nog 2 kwasten gekregen van de Hema. Daarvan is deze 1 van. Ik dacht is wel mooi makkelijk voor het aanbrengen van oogschaduw onder mijn oog. Verder was die andere kwast een nieuwe poederkwast. Die van nu is echt niet meer gezond.
En hier ben ik ook echt heeel blij mee! Ik zocht eerlijk gezegd het boek van Mascha, dat geef ik eerlijk toe. Alleen dat boek was er niet, maar het boek van Cynthia was er wel. En ik heb zo'n idee dat daar meer over echt beauty/tips word gesproken dan dat zou worden gedaan in Mascha's boek. (Ik kan het ook compleet mis hebben, corrigeer me maar als ik het mis heb.) Maar ik heb deze dus ook gelijk gekozen als verjaardagscadeau. Ik lees NOOIT een boek, zelfs niet voor boekverslagen, (Behalve het leven als een muts/loser, en lesboeken.) maar voor dit boek maak ik graag een uitzondering.

Ook heb ik verder nog gekregen:
Een foundation van BE, die van mij was alweer op.
Waardebonnnen van ICI Paris XL
Geld

Ik wil niet dit laten zien om maar even aan jullie te laten merken, wow kijk hoeveel spullen ik heb gekregen. Dat echt niet! Ik zeg het maar even. Ik vind het gewoon leuk om dit soort dingen met jullie te delen, maar ik wil jullie echt niet jaloers maken ofzoiets. Dat is niet de bedoeling. 

Shoplog:
Ik heb dus ook wat geld gekregen en ben dus gisteren even de stad in geweest! Ik zag toen deze leuke schoenen. En ze waren maar 15,- euro! Er waren twee kleuren, maar deze vond deze het leukst, ze zaten goed, dus ik nam ze mee!
Ik zat altijd maar te klooien met die action oortjes waar er maar eentje er van deed. Dus nu heb ik maar van Qware van die oortjes gekocht. Die je ook vast kan ritsen. Deze doen het gelukkig wel goed!
Dan was ik nog even de kruidvat langs geweest. Mijn poeder was op, simpel zat. Hij was toe aan vervanging. Ik kocht gewoon dezelfde als daarvoor, want die beviel me wel.
En als laatste kocht ik drie mascara's. Hierover vertel ik nog niet te veel, want daar komt nog een uitgebreide review van. Maar ik moest in ieder geval nieuwe, want die van mij begint al te brokkelen.

Dat was mijn hele lange present/shoplog artikel.

Reacties

  1. wat heb je veel en leuke dingen gekregen! Je bent dus lekker verwend!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je hebt zo te zien leuke dingen gekregen. Het palette van Zoeva vind ik nog steeds zo mooi <3

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier