donderdag 22 mei 2014

Wishlist make-up - Mei

Elke maand loop ik wel eens winkels in en zie ik weer nieuwe make-up producten staan. Ze zijn dan duur, of ik heb dan niet mijn geld mee of ik ben even blut. Binnenkort ben ik jarig (26 mei) en ik weet al wat ik sowieso krijg wat ik supergraag wou hebben! Namelijk 2 paletten van Zoeva. De matte 88 palette en het warm palette! Ik denk dat ze morgen binnen komen. Maar er zijn nog veel meer dingen die ik graag zou willen. Daarom vandaag een lijstje met producten die ik graag in huis wil hebben!

Als eerste begin ik ook maar met een duur merk. Ik zou namelijk wel een paar pigments van Mac willen hebben. Als ik mensen ze zie gebruiken in looks of reviews dan vind ik ze echt prachtig! 
Dit palette van Sleek vind ik er zo mooi uitzien. Dit is het palette Paraguaya en heeft hele mooie blush tinten. Vooral de wat rodere kleuren vind erg mooi!
Ik zag deze concealers van Nars wel een voorbij komen en ik vind ze er erg goed uitzien. Helaas nog niet geprobeerd maar ik zou ze zeker eens kopen als ik het geld heb en ze ergens tegen kom.
Weer een product van Mac. Namelijk de Riri lipstick. Deze prachtige rode lipstick met een super mooie verpakking die bij Rihanna hoort, wil ik al hebben sinds dat je die kon kopen. Maar nooit gevonden en ook vast veel te duur!
Als laatste deze lippotloden van NYC. Deze kan ik gewoon halen bij de Kruidvat in het NYC en ze zijn niet extreem duur ofzo. Dus binnenkort nog maar eens even kijken. Want na een paar reviews er van hebben gezien vind ik ze toch wel erg mooi!


2 opmerkingen

  1. Ik wil ook echt graag pigments van Mac, ze zijn zo mooi! En wow dat palette van Sleek ziet er gaaf uit zeg!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke wishlist , ik wil ook graag die pigmenten van mag die zijn zo mooi

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall