vrijdag 16 mei 2014

Beauty Stellingen #1

Vandaag heb ik voor mezelf een paar beauty stellingen gemaakt. Iets waar mensen heel verschillend over kunnen denken dan jij misschien doet. Die moet ik dan zo goed mogelijk beantwoorden. Benieuwd? Bekijk dan snel de vragen en antwoorden! Het zou leuk zijn als jij daarna ook antwoord geeft op de stellingen in de reacties, ik ben erg benieuwd hoe jullie hierover denken.
1. Kinderen onder de 13 moeten geen make-up dragen.
Hier ben ik het niet helemaal mee eens. Zelf begon ik ook al make-up te dragen toen ik in groep 7 zat. Moet je nagaan, ik was toen 11. Ik droeg nog niet zoveel natuurlijk, maar ik droeg het wel. Net als al die andere meisjes uit mijn klas. Ik ben het er wel mee eens dat je niet als een groep 5er al met make-up rond moet lopen. De meeste meiden interesseert het dan ook niet uit je klas omdat zij zelf het ook vaak niet dragen.

2. Dure beauty producten zijn beter dan goedkope producten.
Nee dat geloof ik niet! Ik heb niet veel dure producten, maar van diegene die ik heb, heb ik ook wel een goedkopere van en die was nog beter ook. De dure was niet slecht, maar het is echt niet zo dat duur ook beter betekent. Natuurlijk zal je dat bij veel merken wel hebben. Alleen vaak is het ook duur omdat het het merk is. Zoals mac en YSL. Maar kijk eens naar kleding. Chanel is heel veel meer duurder dan de Zeeman. Maar heb jij ooit getest welk kledingstuk langer meegaat?
3. Naar school mag je zelf bepalen wat je opdoet qua make-up.
Ja!! Ik draag echt waar ik zin in heb. Ben ik moe en wil ik geen moeite doen, dan zie je mij vaak verschijnen met alleen wat concealer en mascara. Maar als ik genoeg tijd (of die maak ik vrij) en ik heb zin om mij lekker op te maken, dan ben ik ook echt helemaal bedekt met make-up. Ik vind dat je je mag uiten zoals jij dat wilt. Ben je een echte rock-chick en vind je het dragen van veel zwarte make-up mooi? Wees er niet bang voor om het ook naar school op te doen. Zo laat je gelijk weten wie je echt bent!

4. Je moet veel van make-up kunnen weten om je mooi op te maken.
Veel? Nee! Maar het lijkt mij niet verstandig om gelijk aan make-up te gaan beginnen, zonder dat je maar iets weet van make-up. Je moet weten welke foundation bij je huid past. Welke manieren van oogschaduw ziet er niet raar uit. En ben je meer van de felle kleuren, de nude kleuren of de donkere kleuren. Verder ben je echt niet verplicht om dingen te weten. Maar wat ik net zei vind ik wel handig om te weten. Voor dat je met hele foute make-up gaat rondlopen.

Dat waren de stellingen voor deze keer. Zoals ik in het begin al zei, ik ben benieuwd hoe jullie hierover denken!

2 opmerkingen

  1. Leuke stellingen heb je beantwoord :D Ik vind dat je inderdaad zelf moet weten hoe je je eigen opmaakt als je naar school gaat hoor. Liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele toffe stellingen ! Leuk dat je ze beantwoord ! Je antwoorden zijn helemaal goed , ben daar ook mee eens !

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall