dinsdag 13 mei 2014

TAG: Hoe fake ben jij?

Ik krijg vaak de opmerking "Hé, jij hebt eigenlijk helemaal niet zoveel make-up op!" Wat best gek is, want dat heb ik wel. Ik vraag me dan wel eens af, hoe nep ben ik nou? Als ik naar foto's kijk van mezelf zonder iets op is het verschil toch best groot. Door het beantwoorden van deze tag vragen mag je beslissen hoe fake ik eigenlijk wel niet ben.

Heb je ooit cosmetische chirurgie ondergaan?
Nee dat heb ik niet gehad. Wel eens onder het mes gelegen (als baby) , maar voor een cosmetische ingreep nog nooit. Daarbij ben ik 14 en zou ik nog niet eens mogen.

Gebruik je valse wimpers?
Ik probeer ze wel eens op te doen. Dan heb ik de lijm al op de wimpers. Alleen wanneer ik ze er dan op wil doen vind ik het er vaak toch niet mooi uitzien, plus dat ik ze er maar niet goed op krijg.

Draag je haar extensions?
Ik draag geen haar extensions. En dat is omdat me dat erg onhandig lijkt om dat elke dag in te doen, laat staan met 1 hand. En als ik ze er gewoon bij de kapper er in wil laten zetten, is het lastig om de goede kleur te krijgen. Want zoals je vaak ziet op de foto's van mij, ik heb niet de meest voorkomende haar kleur.
Gebruik je iedere dag make-up?
Ja vrijwel elke dag. Ik vind het gewoon erg leuk om te doen en te experimenteren met de kleuren wat wel en niet kan. En ook de technieken die je ervoor kunt gebruiken vind ik erg leuk om te leren, maar daarvoor moet je wel oefenen. Daarbij vind ik het fijn om er toch wel verzorgd uit te zien en dat laat ik het meest zien met mijn make-up.

Kan je nog zonder make-up?
Zolang er mascara nog wel bestaat kan ik er prima zonder. Ik heb laats 3 dagen lang geen foundation op gehad en voor de rest ook niets. Alleen wat mascara. Ik had er gewoon even geen zin om al die moeite te doen.

Draag je nep-nagels?
Nee ik draag ze niet. Puur omdat het zo onhandig is. Ik heb ze wel eens opgehad, maar wat irritant. Misschien een reden dat ik soms nog nagels bijt. Ik weet dat ik dat niet moet doen, maar blijkbaar word ik dan gek van de lengte. En omdat ik niet met mijn rechter hand mijn linker kan knippen en niet afhankelijk wil zijn. Ook bij korfbal is het erg onhandig, tijdens het vangen, of misschien krab je er wel iemand mee open.


Bron

Verf je je haar?
Mag niet... :| Allebei mijn ouders zeggen "Ja, dat doe je maar als je het huis uit bent." Ik wil het wel heel graag. Een keertje bruin haar, dus een normale kleur te hebben.

Ga je onder de zonnebank?
Vroeger hadden we er thuis één, toen ging ik er wel eens onder. Totdat hij stuk ging. Toen kon het jammer genoeg niet meer.

Gebruik je zelf bruiner?
Nee, tenminste nu nog niet. Misschien wil ik het wel eens een keertje gaan proberen in de vakantie, maar ik ben bang dat ik dat misschien er te donker uitzie en dat ik er helemaal de mist mee in ga.

Heb je tattoos?
Nee. Ook al lijkt een kleintje me wel leuk.

Heb je piercings?
Ook niet. En die komen er ook nooit. Ik heb niet eens gaatjes voor oorbellen.

Conclusie: Ik vind zelf dat het wel mee valt met hoe nep ik ben, ik draag alleen veel make-up maar voor de rest heb ik zo goed als niets. Misschien in de verdere toekomst veranderd er nog wat. Dus dan zou ik het leuk vinden om nog een keer deze tag te doen!

2 opmerkingen

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall