Social Media Icons

Top Nav

Review: Zoeva 88 eyeshadow palettes

mei 20, 2014 1 comments
Misschien heb je het op mijn Twitter of Instagram gezien maar voor mijn verjaardag zou ik twee paletten krijgen van het merk Zoeva. Vandaag zijn ze binnengekomen en ik heb al gelijk een review voor jullie. Wil je dus meer over deze twee paletten te weten komen? Lees dan verder!


 Laat ik maar gelijk beginnen. Naast dat de verpakking er erg mooi en chique uitziet is ook de binnenkant erg netjes. Geen poespas, gewoon allee de oogschaduws. Het palette die je hierboven ziet is de Zoeva 88 eyeshadow palette, de matte variant. Deze heeft vooral kleuren in zich. Het begint steeds met licht en bouwt zich op naar donker.
Hier even wat swatches. Helaas zijn de matte kleuren wat minder getint. Dit is met flits.
Dit is zonder flits.
Ik denk dat ik een keer zo'n witte jumbo pencil moet halen zodat de kleuren beter zichtbaar zijn. Want hier zie je nog niet echt de felheid van de kleuren. Dat is best jammer.

En dit is dan de Warm shimmer palette van Zoeva. Net als de 88 palette heeft ook dit palette 88 kleuren. Deze prachtige warme tinten kun je erg mooi gebruiken bij feestlooks en/of gewone werkdagen omdat ze op zich ook wel nude zijn.
Door de shimmer, dus glinsters in de oogschaduws van dit palette zit er meer pigment in. En wauw! Sommige kleuren. Te gek! Kijk maar naar die goud en zilver daaraan zie je het al. Dit is met flits.
Dit is zonder flits.

Hier heb ik gewoon even wat opvallende extreem glinsterende kleuren gepakt en daar even een snel een look mee gemaakt. 

Allebei de paletten hebben we besteld bij themakeupspot.nl en werd (ik bestelde het op zondag) binnen twee dagen geleverd. Erg netjes in een doosje met foam dingen en bubbeltjes plastic. Oehhh...
Ze kostten daar 21,50 per palette en eerlijk gezegd vind ik dat voor 88 kleurtjes niet extreem duur.

Ik ben heel erg blij met deze kadootjes!! Dus mama bedankt xxx

En? Wat vinden jullie van de paletten?

Reacties

  1. De warm shimmer palette vind ik kwa pigmentatie een stuk beter. Die andere is niet helemaal mijn ding! Ziet er goed uit ben benieuwd naar meerdere looks hiervan!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier