Social Media Icons

Top Nav

Guess who is the BIRTHDAY GIRL?

mei 26, 2014 4 comments
Het is 7:05 dat dit precies online staat. Nu ik dit aan het schrijven ben (heel snel heb nog 11 minuten) waren mijn ouders precies 15 jaar geleden nog helemaal in de stress, aangezien mijn geboorte niet al te soepel verliep. Zeg maar totaal niet soepel. Mocht je het nu nog steeds niet doorhebben? Ik ben sinds vandaag 26-05-2014 om 7:05, 15 jaar geworden.

Gisteren had ik bij mijn vader mijn verjaardag al gevierd, omdat ik vandaag naar mijn moeder ga. Ik heb gek genoeg, zonder dat ik maar ooit de naam "Ici Paris" heb genoemd, Wel heel veel daar wat van gekregen. En daar ben ik echt heel blij mee!!
Onder andere heb ik ook het boek van Cynthia (MissLipgloss) gekregen. Ben gelijk begonnen met lezen, en ik vind het boek nu al leuk!!
Aan het einde van de avond toen iedereen weg was, hadden we nog een groot stuk over van onze zelfgemaakte aardbeien kwark taart, mmm... Dus dat laatste stuk heb ik dan maar opgegeten, wat een  ramp! Neehoor, hij was heerlijk!

Nou, ik heb nu nog 1 minuut. Ik zeg fijne dag iedereen, ik ga me zometeen klaarmaken voor school, en 's middags verjaardag vieren. Doeii!!

Reacties

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier