Social Media Icons

Top Nav

Shoplog Big Bazar & Action

feb 18, 2014 2 comments
Gisteren ben ik even langs de Big Bazar, en de action geweest. Daar heb ik een aantal spulletjes gekocht, die ik nodig had een bepaald weekend, aangezien ik dan een weekendje ga skiën, en wat dingen die me wel leuk leken. Wil je weten ik heb gekocht? Je weet vast wat je moet doen!

Ik was één keer eerder in de Big Bazar geweest, maar toen was ik in een tussenuur, had geen geld, en met twee jongens. Kortom dé drie dingen waarmee je niet echt goed kan shoppen. Maar gisteren had ik genoeg tijd, en ook geld. Dus hop de big bazar in.
Natuurlijk als eerste naar de makeup. En wauw, wat goedkoop! Ik keek bij de lipsticks, maar er waren geen leuke kleuren. Toen keek ik naar cover-sticks, waarvan ik even nog een momentje dacht dat dat ook lipsticks waren, maar niet dus. Er stond cover-stick op. Het leek me wel handig voor de randjes om mijn lippen. Maar mijn hele gezicht zit onder de onzuiverheden op dit moment. Dus dit moment is zo'n cover-stick wel erg handig. Meenemen dus.


Daarnaast lagen ook nog palletjes met oogschaduw. Deze kleuren spraken me wel erg aan. Vooral die goude en die groene. Ik hoop dat ze net zo mooi zijn, als dat ik denk dat ze zijn!
Het is te proberen. Een clear skin facial Roll-on. Een roller voor je huid, wat er voor moet zorgen dat oneffenheden verdwijnen. Er komt nog een review over, maar dat zal nog even duren, omdat ik het een week wil uitproberen, en dat dan elke dag te fotograferen. En zodat jullie een beter resultaat zien, met de tussenstappen erbij.
Ik ga dus de kou in, en dan worden mijn lippen meestal erg droog. En ik wil even goedkope lipbalsems meenemen, om ondertussen dat op te doen. Ze hebben een soort roze/paarse glinsterende kleur, dus heb ik ondertussen ook nog een kleurtje op. Ook al is die niet heel erg mooi ofzoiets.
Toen nog even naar de action, voor de dingen die ik bij de Big Bazar niet kon vinden. Ook handig om mee te nemen is een deodorant. En die van mij is eigenlijk zo goed als op. Ik ga daar vast veel zweten, dus dan is deo echt wel een must! Hij ruikt wel meisjes achtig, maar ik vind hem ook wel wat mannelijks hebben. Precies iets voor mij! En de verpakking is gewoon te gek!
En als laatste zag ik nog een paar elastiekjes. Want onder het sporten in het algemeen is een staart wel fijn. En onder het skieën zeker, met al die wind. Alleen ik heb niet echt meer goede elastiekjes. Dus ik moest wel nieuwe halen. Dus kocht ik deze vrolijke kleuren, en zulk soort elastiekjes zijn voor mij erg fijn!

Prijzen:
Fundamentals Cover Stick: 1,00
La Femme oogschaduw: 1,99
Skin Roller: 1,19
Sence Lippenbalsem: 0,99
Rexona Deodorant: 1,89
Elastiekjes: 0,49

Reacties

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier