Social Media Icons

Top Nav

Ik help Kim!

feb 27, 2014 0 comments
Een tijdje geleden werd ik gemaild door Kim. Een meid van 21 jaar, die net in haar afstudeer jaar zit, van haar opleiding Fotografie. Ze vertelde me dat ze met een eindproject bezig was, om uiteindelijk te kunnen afstuderen. En ze vroeg mij en ook een paar andere bloggers, van mijn leeftijd, of ze mij kon interviewen, en wat foto's maken. Na wat heen en weer contacten was Kim gisteren bij mij thuis.

Eerst hadden we een interview gedaan, over waarom ik ben begonnen met bloggen, en of anderen het niet raar vinden, en dat soort dingen. Daarna een foto maken ik zonder make-up, moest wel weer mijn eigen make-up er helemaal afhalen, maar ach.
Want de reden was dat zij mij ondertussen ging filmen, terwijl ik mij opmaakte. Even serieus, ik heb bijna 20 minuten tegen een uitstaande camera zitten te praten. Ook al draaide er natuurlijk aan de andere kant wel een camera mee.
Toen ik klaar was met de make-up, moesten we even wachten totdat alles weer geïmporteerd was op haar laptop. Dingen raken ook altijd zo snel vol, als je lekker bezig bent.
En vervolgens ging ze foto's en wat filmpjes maken, over hoe ik dan mijn make-up look fotografeer. Man, ik heb wel tig selfie's gemaakt die dag. Gelukkig zaten er ook nog wel wat leuke bij, maar de rest heb ik maar weggegooid, ze zijn toch bijna allemaal hetzelfde.
Kortom camera op mijn gezicht gericht, en een andere camera gericht op wat ik met mijn camera doe. Het is toch wat. Haha!
Natuurlijk heb ik dan ook foto's van de look. Dus die komen jullie waarschijnlijk morgen wel te zien. 

Het was een heel leuk dagje, en ik ben blij dat ik iemand heb kunnen helpen met een schoolproject. Liefs, Tessa

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier