woensdag 5 februari 2014

Tijd voor opberg bakken

Soms heb ik zo'n moment dat ik me heel erg irriteer aan de rommel die ik weer eens heb verzameld op een bepaalde plek op mijn kamer. Net als gisteren. Ik wou opbergbakken. En die heb ik gevonden. Bij de action notabene, voor 1,49 per stuk. 

Het zijn best opvallende bakken, maar ze staan niet raar of lelijk in mijn kamer. Dus hebben we ze maar gewoon meegenomen. En daar was ik erg blij. Ik ben meteen begonnen met opruimen. Elke bak heeft zijn eigen reden, met soorten spullen. En zo heb ik het dan ook een beetje gesorteerd.
Zo heb ik in deze bak een beetje mijn verzorgproducten zitten. Deo, droogshampoo, conditioner, makeupdoekjes, en nog wat dingen. En die heb ik dan als één van de twee bovenste, zodat ik er makkelijk bij kan.
In deze bak heb ik een beetje dingen zitten, die ik wel bij de hand wil hebben, maar die ik echt niet elke dag nodig heb. Dus een beetje mijn rommelbak. En waarschijnlijk komen hier ook nog wel meer spullen bij te liggen.
Nog een bak waar ik nog niet zoveel in heb. Ik heb voor mezelf gezegd, dat dit een beetje de belangrijke bak word. Waar ik dingen in doe, die ik niet kwijt moet raken. En bij de hand wil hebben. Dus een keer sleutels erbij, of camera, ik weet het nog niet helemaal.
En als laatste, deze vierde bak waar nog niets in zit. Dus daarvoor kan ik nog beslissen wat ik daar in doe. Ik bedenk me eigenlijk echt pas nu, dat ik hier misschien al mijn schriften in kan doen, zodat ik makkelijk kan kiezen welke ik mee moet, en ze niet overal in mijn kamer heb slingeren, en het weer kwijt raak.
En dan heb je weer een opgeruimde kast. De vier bakken, en mijn ladekastje met mijn makeup (die overigens niet meer is opgeruimd). En erboven op een leuke foto van mij en mijn zusje, en op de bakken mijn makeup kwasten, en mijn krultang. 

Ik ben blij met hoe het er nu uitziet. En een stuk handiger. Hopelijk raak ik nu een stuk minder dingen kwijt, en heb ik een stuk minder troep.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall