Social Media Icons

Top Nav

Be my valentine - TAG

feb 11, 2014 3 comments
Het is bijna valentijnsdag! En daarvoor moet natuurlijk een artikel bij. En op internet kon ik niet echt een leuke Nederlandse vinden, en ik wou niet precies de engelse nadoen. En daarom heb ik zelf maar een vragenlijst gemaakt, die over valentijnsdag gaan. Hopelijk vinden jullie de tag leuk. En gaan jullie hem zelf ook doen. Veel plezier!

1. Wat is het eerste waaraan je moet denken bij valentijnsdag?
Okee, eerst iets vaags, maar ik denk dan aan Ariana Grande. Omdat ze vaak Cat VALENTINE speelt. En daarbij chocolade, in de vorm van hartjes. jammie!

2. Heb je ooit wel eens een valentijnskaartje ontvangen?
Nee! Nog nooit. Ik ben niet een van die meisjes die allerlei jongens achter zich aan heeft. Juist het tegenovergestelde. En dus heb ik nog nooit zo'n kaartje gehad.

3. Heb je wel eens iets speciaals gedaan op Valentijnsdag?
Ook nog niet. Ik zou niet weten voor wie, en wat ik dan had moeten doen. Ook gewoon omdat ik niet zo vaak op iemand verliefd ben, ofzo. Dus ik wacht blijkbaar onbewust op de ware...
4. Wat zou je doen als iemand je vraagt om zijn Valentijn te zijn?
Geen flauw idee! Natuurlijk licht het eraan wie het vraagt. Want stel je voor het is een hele lieve knappe jongen, waarom niet?

5. Zou je zelf iemand durven te vragen, of hij jouw Valentijn wilt zijn?
Ik denk het niet. Want omdat ik weet dat heel veel jongens mij niet leuk vinden, weet ik dat ik hoog waarschijnlijk uitgelachen zou worden. Net zo goed, als dat ik gewoon in een random moment tegen iemand zou zeggen dat ik hem leuk vind.

6. Wat moet jouw Valentijn hebben/zijn om jouw perfecte Valentijn te zijn?
Ik wil nu niemand beledigen. Maar voor mij liever niet zo'n boertje weet je wel. Die zo enorm plat praten, extreem blank zijn, en sommigen zelf een oorbel hebben. Liever iemand met een beetje Italiaans/Spaans getinte huid, en een leuke humor, die ik wel kan waarderen. Dus ook lekker gek kan doen. En die ook serieus kan blijven, op de momenten wanneer dat nodig is.
Dat was de tag. Hij is niet zo lang, want anders komen er echt onzin vragen. Maar ik hoop dat jullie dit toch wel leuk vonden om te lezen. Natuurlijk kun je hem gewoon overnemen. Heb je dat gedaan? Zet dan de link van jouw versie, bij de reacties.

Veel Valentijn liefs Tessa!

Reacties

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier