vrijdag 7 februari 2014

Tessa's Praatmomentje #1 School- Q&A- Ideeën


Nieuw iets op xxTessie. Namelijk "Tessa's Praatmomentje". Als ik gewoon even mijn hart wil luchten, of iets aan jullie wil vragen. Of ik heb echt iets wat ik jullie wil vertellen. Dan doe ik dat in dit soort filmpjes. Je kunt het zien als een soort vlogs. Maar dan een moment dat ik gewoon van alles vertel. Hopelijk vinden jullie dit soort video's leuk om te zien.

Liefs, Tessa

4 opmerkingen

 1. Leuk filmpje! Gezellig, zo'n praatmomentje. Jammer dat je nog maar weinig vragen hebt gekregen, misschien kan ik wat aanvullen:
  Waarom ben je begonnen met bloggen?
  Wat is/zijn jouw gekste eigenschap(pen)?
  Heb je huisdieren?
  Als je naar een ander land zou kunnen verhuizen, welk land zou dat dan zijn?
  Wat wil je later worden?
  Wat zou je kiezen: nooit meer make-up of nooit meer nagellak?
  Succes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha leuk van 'Bubbelbad' om ff een explosie aan vragen te stellen :-)! Ik heb ook een vraag:
  Hoe vind het om rood haar te hebben, ben je er weleens mee gepest enzo?

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall