Social Media Icons

Top Nav

Etenswaren waar je me 's nachts voor kunt wakker maken.

feb 15, 2014 1 comments
Iedereen heeft wel bepaalde etenswaren, waarvan ze zeggen dat ze je daarvoor wakker mogen maken. En dat heb ik natuurlijk ook. En vandaag heb ik ze allemaal, of in ieder geval een paar dingen op een rijtje gezet, waarvoor je mij wakker kunt maken, en die ik dus heel graag lust.

En laat ik dan maar beginnen, bij iets wat ik al van jongs af aan zeg, dat je me daarvoor kunt wakker maken. Namelijk een kroket. Want echt waar, ik vind die dingen zo enorm lekker! Alleen ik vind ze heel altijd zo heet, dus een trekje van mij is, is dat ik als ik een kroket op mijn bord heb liggen, plet ik ze eerst voordat ik ze opeet.
Ook waar ik echt helemaal dol op ben, is lasagne. En dan eigenlijk alleen echt bolognaise. Al die zachte kaas, met een heerlijke saus, en dan plakken pasta. Heerlijk! Wel verbrand ik vrijwel altijd mijn mond, maar ik ben vast niet de enige met dat probleem.
Ik vind caramel dingen altijd al heel erg lekker. Maar bij het ijs, oh wauw! Of hij nou bij vanille ijs zit, of caramel ijs, of het liefst zelfs bij zo'n mc flurry van de mc Donalds. Ijs en caramel is gewoon super lekker.
 Ik heb er maar een bak nasi op de foto bij gezocht, want anders denken jullie ook vast, wat voor raar spul is dat dan. Nou je kent het vast wel. Babi Pangang. Varkensvlees in een zoetzure saus. En mijn lievelingseten bij de Chinees. Het vlees is heerlijk, en de saus is nog lekkerder. Samen dus een top combinatie.
Als ik het over muffins heb, dan heb ik het ook over die hele dikkerds. En het liefst de blanke gele, met niets erin. Ik lust wel muffins waar wat in is gedaan, zoals hier boven. Jammie zelfs. Maar zo'n normale daar is het gewoon het lekkers als daar niets in zit vind ik.
Nou is dit meer een cheeseburger. Maar zoiets is wel echt wat ik lekker vind. Een hamburger, met niet te veel poespas erop. Met een lekker sausje, dat is voor mij al iets heerlijks. Maar ik neem meestal wel eentje met ook wel tomaat enzo. Zo heb ik als ik naar de mc Donalds ga, vaak de Big Tasty.

Dat zijn eigenlijk wel een beetje het eten waar jij mij 's nachts wakker voor kunt maken. Het is misschien veel vette hap, maar je weet het zelf ook wel, lekker is meestal vet. 

Hebben jullie zelf ook iets waar ik jou wakker voor kunt maken? Zet dat dan hieronder in de reacties, ik ben benieuwd.

Reacties

  1. Leuk! voor een kroket en een bord lasagne kun je mij ook s'nachts voor wakker maken. Heerlijk is dat.
    Liefs, Tessa

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier