donderdag 20 februari 2014

Fundamentals Cover Up Stick ; Review

Zoals jullie al konden zien in de shoplog van eergisteren, heb ik een cover up stick gekocht bij de Big Bazar van Fundamentals. Hij was erg goedkoop, aangezien hij ook nog was afgeprijsd naar €0,99 dus daarvoor wou ik hem wel erg graag uitproberen. Lees verder voor de review. Veel plezier!


Ik had nog nooit echt een cover up stick gehad, en dat was vooral de reden dat ik hem wou uitproberen. Een cover-up stick is eigenlijk een stick met concealer. Om lelijke plekjes wat weg te werken. Bij de Big Bazar hadden ze heel veel tinten van dit product, dus voor elke huidskleur is er wel een passende kleur. Ik koos een best wel lichte, want ik heb nou eenmaal een lichte huid.
Zo ziet de swatch eruit. Mijn rechterarm is wat rozer dan mijn andere delen van mijn huid, maar dit is de enige plek waarom ik kan swatchen. Zoals je hier dus ziet is hij vrij licht, maar met een mooie matte dekking.
Schrik niet! Dit is namelijk een best schokkerend beeld, zeg ik dan, met name de bovenste foto. Want de beste plek waarop ik de stick kon uitproberen was op mijn kin. En daar heb ik nogal wat onzuiverheden zitten en niet een beetje ook. Plus het feit dat het daar heel rood is.

De stick doet het eigenlijk wel prima. Het rode is zo goed als helemaal weggevaagd en de andere plekjes zijn wat minder zichtbaar. Natuurlijk blijf je bij de open plekjes, nog wel wat zien, maar het is wel minder zichtbaar dan eerst. En meestal doe ik er eerst ook nog foundation onder. Dus dan dekt het nog meer, dan alleen die stick. Ook geeft het een stuk lichtheid extra. Want erg mooi is bij het contouren. 

Dat was de review. Hebben jullie nog een betere stick, die ook niet al te duur is? Ik wil ze graag een keer testen.

5 opmerkingen

 1. Oef, hij ziet er toch wel droog uit! Hij lijkt een beetje op te hopen bij je 'rode' plekje, ik denk dat een vloeibare makkelijker is om uit te blenden. Essence heeft een goede vloeibare concealer, de Stay All Day concealer (dacht ik). Mogelijk kan je die eens proberen ;) Wel fijn dat het zo een lichte kleur is! Deze kan je dan goed gebruiken voor contouren/highlighten, zoals je al zei :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja klopt hij is erg droog, dat is wel jammer. En een vloeibare zou ik dan wel eens gaan proberen, dankje voor de tip! Want hij blend inderdaad best lastig. Gebruik heb dus nu ook wat meer voor de rode plekjes, en de donkere gedeelten onder mijn oog. Liefs!

   Verwijderen
 2. Dit is een fijn review.
  En fijn dat hij het ook echt doet.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind wel dat hij de roodheid mooi wegwerkt! En zeker voor zo'n prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall