vrijdag 7 februari 2014

S-Diary -- Maak kennis met Suzanne

Vandaag een artikeltje, wat ik erg leuk vind om te doen. Ik ben namelijk laatst in gesprek geraakt met Suzanne van S-Diary. Zij heeft ook een blog, en toen leek ons het wel leuk om allebei wat over elkaars blog te vertellen. En laten zien wat het inhoud. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Dit is Suzanne. Zij is een meisje van 15 jaar, en heeft een blog. Een blog wat gaat over Beauty, Fashion en Lifestyle. En ze komt uit eenklein dorpje in Brabant. En ze is net zo gek van bloggen als ik ben. Sinds kinds af aan is ze al bezig met dingen schrijven, of gewoon lekker creatief bezig zijn.
Sinds 2012 is ze begonnen aan deze blog. En deelt haar passie en wat zij leuk vind op haar blog. En daar is ze goed in. Dat vind ik tenminste. 

Wat ik goed vind aan haar blog: Ze heeft hele mooie, maar vooral ook duidelijke foto's. Ook de manier waarop haar layout van haar blog is, is erg fijn om te lezen. En natuurlijk schrijft ze erg leuke artikelen!! En dat is wel het meest belangrijkst.

Haar site. De link van haar site is het volgende: www.s-diary.tk
En haar naam staat voor Suzanne's dagboek, omdat ze voor dat ze een blog had, ook al dingen schreef, maar dan in een dagboek. Ik hoop echt dat jullie een keertje haar blog gaan bezoeken. 

En ohja, als je daar nu heen gaat, kun je nu ook het artikeltje lezen, wat zij heeft geschreven over mijn blog. En waarschijnlijk komt er nog wel een keertje een artikel voorbij, waarbij wij samen iets hebben bedacht om te doen. Maar daar zijn we nog even mee bezig.

Liefs, Tessa!2 opmerkingen

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall