Social Media Icons

Top Nav

Weekendje Winterberg

feb 25, 2014 0 comments
Je had het kunnen weten, maar ik ben dit weekend naar Winterberg geweest. Heerlijk weer een weekendje skiën. We gingen om 5uur in de ochtend weg, en pas de volgende dag, gingen we om ongeveer 4uur richting huis. 

We gingen met een groep mensen, die we nog niet kenden, maar ook nog met 2 mensen die we al wel kenden. De groep was erg gezellig, en dat is natuurlijk wel erg fijn, als je minstens 12 uur met elkaar in een ruimte zit. 
Ik was al 2x eerder in Winterberg geweest, maar nog niet echt heel ver weg, aangezien het daar best wel groot is. Oké, ik heb de eerste keer al wat gezien, want ik zou Tessa wel niet zijn, als ik het niet voor elkaar krijg, om te gaan verdwalen. Maar deze keer hoefde ik me daar niet zorgen om te maken, want we hadden nog 2 anderen mee, die daar wel goed de weg wisten.
En natuurlijk kon ik de worsten daar niet laten liggen. De bockworst was meer een hotdog. Maar de braadworsten daar zijn echt heerlijk. Dus mocht je een keer naar Winterberg gaan, neem een braadworst. 

'S avonds belde ook nog een vriendin van mij, of wij wel goed konden skiën daar. Want hun zaten op een andere plek. En dat kon, dus ze zei al dat ze daar de volgende dag ook waarschijnlijk heen zouden gaan. Maar ik had niet verwacht dat ik ze daar tegen zou komen, in zo'n groot gebied. En plots hoor ik mijn naam, en bleken daar de ouders van haar te staan. Dat was natuurlijk wel even een grappig momentje.

Dat was even mijn weekendje skiën in het kort. Zijn jullie ook nog op wintersport geweest, of gaan jullie nog? Zoja, wie heeft er nog wat gebroken, gekneust, of iets wat niet hoort? 

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier