Social Media Icons

Top Nav

Instagram *fotoleven

apr 9, 2013 0 comments
Zoals velen van ons (bloggers) laten we eens in de maand een paar foto's uit ons dagelijkse leven zien. En vanaf vandaag begin ik daar nu ook me. Voor nu heb ik gewoon een paar random foto's van mijn instagram, maar nu ga ik ook wat meer doen op instagram. Je kunt me dus ook volgen. Mijn gebruikersnaam is : xTessie13
Plaatje1:Het was bijna kerst en we hadden de boom opgetuigd. Prachtig toch?! /Plaatje2:Nieuwe schoenen, inmiddals al weer versleten, en smerig+ dat de zool gewoonweg niet klopt!/Plaatje3:TV kijken, geen idee meer wat er op was. Lekker met voeten op tafel, relaxt.. /Plaatje4:Ergens op vakantie met van die dingen die in een grot naar beneden hangen,weet iemand hoe die dingen ook alweer heten?

Plaatje1: Vandaag gemaakt, nadat we de cito klaar hadden ging ik nog even verder met mijn engelswerkblad. Maar mijn potlood was kapot, en had geen zin om een nieuwe te vragen. Uiteindelijk dat wat je ziet op het blad, allemaal geschreven met dat kleine potloodpuntje die je daar ziet liggen. /Plaatje2: Ook toen was ik bezig met engels, maar dan met zijn allen. Dat was zo simpel! /Plaatje3: Eindelijk, het was weer lekker weer, de zon scheen, en het was een heerlijke temperatuur. /Plaatje4: Gewoon een plaatje van de eiffeltoren bewerkt.
 Plaatje1: Op een eerdere dag de cito. Met zijn allen in de gymzaal. Echt ik meen het, wie heeft cito uitgevonden :(. /Plaatje2: Dit plaatje heb je ook al voorbij zien komen bij mijn Münsterpost. In de Starbucks een chocolade cupcake (zat in het zakje),  een warme witte chocolat mokka. En een gewone karamel voor in de bus. /Plaatje3: Uitleg op teletop, klaar. /Plaatje4: Frans maken.
Plaatje1: Op dat moment had ik een nieuw shirt gekregen. Eentje met INY. Blij mee! /Plaatje2: Ik had toen getekend. Het beginscherm van Angry Birds+2 Hondjes die op een kaartje stonden. /Plaatje3: 1 Van mijn eerste foto's die ik met de mobiel die ik nu heb, heb gemaakt. /Plaatje4: Met Jamie en Niels was ik toen naar de MC Donalds geweest. En hebben toen elk een Mcflurry genomen. Ik had stroopwafel!!!

Volgende maand weer!

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier