dinsdag 2 april 2013

MOTD- makeup of the day 2-4-13

Even een 'makeup of the day'. Vandaag heb ik even een filmpje van Martine, van Livelifegorgeous erbij gepakt. Ik wou eerst een andere doen, maar die kleuren had ik niet. Dus dan maar op zoek naar een andere. Toen vond ik deze look, die me wel aanstaarde. 
Dit zijn de losse producten die ik heb gebruikt. Voor de mascara bij heb ik trouwens van de 2looks, look1 gebruikt, met nog een laagje van die blauwe mascara (geeft wel zwart hoor :))


En dit is het MAX kleurenpalet. Ik heb de bruine en de witte gebruikt. Deze oogschaduws zijn erg fijn, ze pigmenteren goed. En ik ben blij dat mijn moeder deze ooit heeft gekocht. En gelukkig mag ik die ook gebruiken. Want de kleuren zijn top.
 
Ik kan nu wel gaan uitleggen hoe je deze look moet gaan maken, maar je kunt net zo goed de tutorial even bekijken van Martine, mijn kleuren kloppen niet helemaal, en ik heb een iets opvallendere kleur lipstick. Die roze, maar bekijk hem maar en zet hieronder bij de reacties een link als je deze look ook heb gemaakt. Ben namelijk erg benieuwd: 

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall