woensdag 24 april 2013

De ABC-tag


Net als laatst wou ik weer een tag doen. Ik zag de ABC-tag voorbij komen, en die leek me wel erg leuk. Daarom heb ik besloten om die ook te doen. De ABC-tag houdt in dat je vragen hebt, die met de letters beginnen van A= vraag 1 t/m Z= vraag 26. Nadat je dit hebt gelezen heb je mij weer een stukje beter leren kennen.


Age: 13, en over een maand (26 mei) word ik 14 jaartjes jong.

Best Friend: Ik heb er meerdere, sommigen voor school, en eentje die ik wel op school zie, maar vooral bij korfbal mee om ga.

Chore you hate: Dat zijn er 2. De hond uitlaten (soms wel eens leuk), en mijn kamer opruimen. Vooral omdat ik weet dat het een paar dagen later er weer zo uitziet...

Dreamhouse: Een grote luxe apartement met een lift, om bij jouw apartement te komen. En waarschijnlijk gaat het er dan erg strak uitzien, met vooral zwart en wit. En soms wat kleur.

Essential start of your day: Een broodje met jus d'orange. Wat er op mijn brood zit verschilt. En wat voor brood? Als ik naar school moet dan een plakje wit-brood met Nutella, kaas, of gebraadde gehakt. In het weekend meestal croissantjes ;P

Favorite color: Velroze, een combi tussen roze en rood. De kleur die de layout van xxTessie heeft. Ik hou echt enorm van die kleur.

Gold or silver: Gold

Height: Ik weet het niet precies, maar als het goed is ben ik 1,72.

Instruments I play: Wij moesten in groep 8 blokfluit leren. Maar nu kan ik dat vast niet meer.

Job Title (most recent): Hè?!

Kids: Nou met 13 jaar lijkt het me niet. Nee, ik heb echt nog geen kinderen. Misschien later, maar dat duurt nog wel heeeeel lang.

Music that you always listen to: Vaak luister ik liedjes die uit een musical komen. En dan maakt het niet heel veel uit welke taal, nederlands, duits, engels, dat zijn de talen die ik het vaakst luister. Tja, ik ben nou eenmaal dol op musical. Daarnaast luister ik ook vaak pop. En van die rustige love songs.

Nickname: Tess, Tessie, en de gene die ik ALTIJD hoor, en dan ook altijd op reageer, is KLOK. Omdat het mijn achternaam is. Een jongen uit mijn klas van vorig en dit jaar noemde mij altijd klok, en nu doen de meeste dat.

Overnight hospital stays: Bij mijn operatie toen ik nog 0 was, een paar nachten. En 2x heb ik een hersenschudding gehad. Toen moest ik een nacht slapen.

Phobias or fears: Zoals velen hou ik niet van spinnen. En ik ben erg bang wanneer ik s'nachts gerommel hoor, maar niet weet wat het is.

Quote from a movie: Nu vraag je me wat.. Het eerste wat in me opkomt is de zin "Kom nou gewoon eens even hier" uit de film Alles is liefde. Dat een man je begrijpt, en gewoon door heeft dat je alleen maar even een knuffel wil. 


Reason to smile: Als het zonnetje schijnt in de pauze van school. Ik lekker eten op mijn bord heb. Een dag veel views heb op xxTessie. Iets nieuws heb gekocht. En nog zoveel meer!!!


Siblings: Zusje van 12.

Time you wake up: Vaak tussen 6:00 en 7:00 uur. Ik wil graag in de ochtend ALLE tijd hebben. En nog kom ik niet altijd op tijd ;\

Underwear: Leuk weetje, bijna alles van de action....

Very important date this year: 26 mei, tja jarig. En voor de rest, (datum weet ik niet) eerste dag zomervakantie, en volgensmij hoef ik niemand wijs te maken waarom.

Worst habit: Nagelbijten, zo zonde! Maar het lukt me niet om het af te leren. Hoewel ik het de laatste tijd wel een heel stuk minder doe. En ik wil altijd gelijk hebben, ook als ik dat niet heb. Ik kan er niet tegen wanneer iemand het beter weet dan mij. Ik heb al meerdere keren meegemaakt dat dat niet zo handig is in het dagelijks leven.


X-ray’s you’ve had done:  Zoiezo 1x, laatst nog, en voor de rest weet ik het echt niet.

Yummy food you make: Heerlijke knapperige gebakken aardappelstukjes. Lekkuh! En een spiegelei, te lekker gewoon. Ja, en dan nog cake/cakejes maar dat kan iedereen.


Zoo animal: De leeuw, ik vind dat echt zo'n mooi dier. Die kracht die hij uitstraalt. Echt een prachtbeest. En nog gorilla's TOPDIEREN. Echt grappig als je dieren iets ziet doen, wat wij ook zouden doen. Ik weet natuurlijk best hoe dat komt, maar toch.

Dit was mijn ABC-tag. Ik vond hem echt leuk om te doen.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall