Social Media Icons

Top Nav

Outfit Of The Day♥

apr 16, 2013 1 commentsVandaag is het niet bepaald het beste weer. Ik was er dus ook nog niet helemaal zeker van met wat ik wou aandoen. Ik trok mijn kast open, en gelukkig was ik eerste uur vrij, dus ik had alle tijd om wat uit te kiezen. En dit is het dan maar geworden. Eerst kon ik niet kiezen welke kleur broek, en uiteindelijk was het deze maar.

Dit t-shirt komt van de Vero Moda. Hij lag op een heuvel met kleding uit de uitverkoop. 3 Voor de prijs van 1. Ik had al 2 andere shirtjes, en moest er dus nog 1. Toen zag ik deze. Heerlijk stofje, en gelukkig ook nog in mijn maat. Hij was ook in het zwart, maar omdat het met doodskoppen waren op de achterkant (wel net als deze), dus zwart leek me iets té gottic.

Deze broek komt van de Pieces. Ik meen het, mijn kledingkast puilt uit van de Pieces broeken. Deze kleur op de foto klopt eigenlijk wel.
Hier nog even het geheel. Reacties

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier