Social Media Icons

Top Nav

Look -Bruin/goud/nude-

apr 17, 2013 1 comments
Vandaag heb ik weer een look gemaakt, met de tinten bruin, goud, en een tintje bruin/rood. Voor deze look heb ik bijna alleen maar budget producten gebruikt, en het meeste komt zelfs allemaal van de action. Dus heb jij qua makeup niet zo veel te besteden, is deze look iets voor jou.
 Lees Verder

Als eerste doe ik mijn foundation.  Ik gebruik de... van de DA. Daarover nog een poedertje van...
Je ziet al duidelijk het verschil, dat mijn onzuiverheden al een stuk zijn vervaagd, en minder opvallen.

Het paletje, afkomstig van de action, voor maar 1,29. Erg goedkoop dus.
Dan beginnen we met de ogen. Sorry voor de foto, het lukte me niet om hem bij deze scherp te krijgen. Ik heb onder mijn wenkbrauwbot de witte kleur als highlighter, sterk aangebracht. 
Voor de rest werkte mijn camera niet mee. Maar hier heb ik dus mijn oog, met de ooglook. Na de highlighter en de foundation, breng ik het 4e kleurtje (rechtsonder op palet) boven in de arcadeboog dik aan. Dan doe je de 3e kleur (linksonder) op je bewegend ooglid. Ik heb het gedaan met een zacht, borstelte, zodat het wat meer overvloeit. Daarna blend je alles nog even met elkaar. 
Vervolgens nog even het 2e kleurtje (rechtsboven), een beetje op het midden van je ooglid.  Dan een dunne laag mascara, zodat je de kleuren duidelijk kunt zien, en niet word verborgen achter een dikke laag mascara.
Als laatste voor de ooglook nog even oogpotlood op. Je kan het dik aanzetten, en wat ik dan heb gedaan is met een makeupdoekje de lijn die niet aan de binnenkant weghalen, door je doekje om je nagel te binden, om zo precieser te werken.
Voor de lippen heb ik eerst een nude kleurtje lipliner. Die zet ik dik aan bij de binnenste rand van mijn lippen. Daardoor lijken je lippen een stuk voller. Hou er rekening mee dat je lipliner dezelfde tint heeft als je lipstick/lipgloss.
Dan de lippestift. Ik heb een nudekleur, met een grote glim erin. Maar je kunt natuurlijk ook een andere nude kleur gebruiken, dat ligt eraan wat je zelf wil.
En dit is dan de uiteindelijke look geworden. Ik ben dol op dit soort kleurtjes, en ik ga deze look ook veel vaker maken. En voordat ik het vergeet, ik heb ook nog een blush op, en een bronzer. 

Laat een reactie achter wat je ervan vond :)

Reacties

 1. Great post. I was checking continuously this blog and
  I am impressed! Extremely useful info specially the last part :
  ) I care for such info a lot. I was seeking this certain info
  for a long time. Thank you and good luck.

  my homepage - easy diets that work

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier