Social Media Icons

Top Nav

NYC Expert last lip color

apr 21, 2013 0 comments

Omdat ik gisteren twee NYC lipsticks heb gekocht, kon ik het natuurlijk niet laten om die te reviewen. NYC Had een nieuwe collectie lipsticks, en ik kon maar niet kiezen. Na een tijdje in de kruidvat te hebben geswatched. Heb ik uiteindelijk twee kleuren uitgekozen, die ik echt te gek vond. 
Lees meer-->

De nieuwe lipsticks van NYC heb ik gekocht bij de Kruidvat. Ze waren 2,99 per stuk. En daarom kocht ik er ook gelijk twee. Ik had een lichtroze en een velroze gekocht, die ik erg mooi vind staan bij mijn lichte huidskleur. En ze waren een keer wat anders, dan die nude kleuren die ik heb.
Zelf vind ik deze sticks erg fijn, ze glijden mooi, en pigmenteren goed. Wat ook fijn is, is dat er geen vies smaakje aan zit. Want je hebt wel eens dat je een lipgloss, of lipstick hebt, die dan echt heel smerig smaken, als je tong over je lippen gaat. Dat heb je niet bij deze. Wel een beetje smaak, maar ik vind het een beetje naar aardbij smaken. Dat vind ik wel echt te gek, want ik HOU van aardbijen.
De nummers van de lipsticks, is voor de velroze, 443, met de naam purple Crush. En voor de lichte roze 411, met de naam Snowcone. 
Dit is de Snowcone. Hij is niet te opvallend, maar erg leuk om op te doen naar school. Maar ook gewoon leuk voor naar een feestje, of een verjaardag.
Deze is dan de Purple Crush. Op de foto vind ik hem wel erg rood lijken, terwijl hij toch wel echt velroze is. Deze kleur vind ik toch wel heel erg te gek! De laatste tijd hou ik wat meer van de opvallende kleurtjes, en daarom heb ik natuurlijk ook deze meegenomen. Ik denk ook wel dat ik deze vaak op ga doen. Want ik ben zo blij dat ik deze heb gekocht!!
 

Hier voor de mensen die de verpakking willen zien....

Bedankt voor het lezen, en laat je reactie hieronder wat jij zelf van de lipsticks vind :)


Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier