donderdag 18 april 2013

Duitse look 'Dag van de Duitse taal'


Zoals ik al heb gezegd, zou ik vandaag voor 'Dag van de Duitse taal' een look maken, met de kleuren van de Duitse vlag. Dat heb ik dan ook gedaan. Daarbij mijn kleren zijn ook in dat soort kleuren. De kleuren van de Duitse vlag wat iedereen wel weet zijn rood/geel/zwart. Alleen ik had nog geen flauw idee wat ik in hemelsnaam moest maken met die kleuren. En toen ik wat inspiratie wou opdoen, kon ik gewoonweg niks vinden.     Lees meer-->

Eerst doen we de foundation, poeder, en oogschaduwbasis. Alleen op dit moment heb ik geen oogschaduwbasis, maar dat kun je zelf kiezen of je dat wilt of niet. Ik heb hier een redelijk dikke laag, aangezien ik vandaag redelijk veel onzuiverheden had.

De ooglook:


Het spijt me dat de foto's niet helemaal scherp zijn. Door de flits kon ik het niet van dichtbij maken. En moest ik het van veraf maken. En dan snijden.. 

We beginnen met de wit onder het wenkbrauwbord. Bij deze look lekker dik aanzetten. Daarna doen we de rood. Hou er rekening dat als je de rode oogschaduw op je kwastje doet, klop het dan nog even af, zodat het niet te opvalt, en het ook helemaal om je oog komt. Plaats dat onder je arcadeboog. 
Dan met de gele kleur, op je bewegend ooglid. De geel mag wel lekker dik, zodat wanneer je de volgende stap hebt, je de geel nog duidelijk ziet. Blend dat even nog even het gele met het rode.
Als laatste kleur hebben we nog de zwart. Die brengen we als een V of C aan, in de buitenste ooghoek.
Mascara, en de eyeliner. Deze is niet een vloeibare eyeliner. Maar zo'n stift.
En als laatse nog de oogpotlood.

Lippen:


Producten die ik heb gebruikt:

1. Foundation- Eigenmerk DA
2. Skin Finish- Catrice
3. Bronzer- Gekregen bij de Fancy - Vroeger
4. Blush- MAX van Action- Highlighter

1. Palet- Weet niet meer van welk merk- Leen ik altijd van mijn moeder
2. Baked Eyeshadow- MAX van Action- Zilver/zwart/Wit/Paars

Verschillende kwasten. Ze hebben allemaal geen merk.

1. Evolution to Revolution- Catrice
2. Eyeliner pen- Essence- Ultra Black
3. Smokey Eyes pencil- Catrice- Met smokey borsteltje aan andere kant
1. Lipstick- Catrice- Rood

Nogmaals sorry voor de slechte kwaliteit, ik hoop dat ik over een tijdje een betere camera heb (weet nog niet zeker), maar ik probeer het beeldmateriaal zo mooi mogelijk te doen, voor wat ik kan. 


Ondanks, hoop ik dat jullie het wel een leuke look vonden, om eens even te kijken hoe dat moet :)

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall