Social Media Icons

Top Nav

Review Flipstick color effect

apr 22, 2013 0 comments
Vandaag reviewen we de MaXFactor flipstick color effect. De stick die wij hebben, is nummer '99974837'. Ze kosten 12,49 per stuk. De stick heeft 2 kleurtjes, doordat ze op elkaar zijn aangepast loop je niet zo snel voor gek. Deze stik die wij hier hebben, zijn lichtroze, en velroze. De stick in ongeveer 10 cm, en makkelijk mee te nemen, naar een feestje, of gewoon je werk. Zelfs op school zijn ze nog wel te doen, vooral de líchtroze. 

Aan allebij de kanten heb je dus die lipsticks. Aan de linkerkant de lichte, glimmende (lijkt donkerder door foto), en aan de rechterkant de velroze, matte lipstick.
Hier zie je de matte velroze stick. Donkerder de andere. En hij pigmenteerd als de beste. Je kunt wel wat afvegen, maar het blijft er sterk opzitten. Dit kleurtje is minder geschikt om naar school mee te gaan, aangezien hij wel erg opvalt. Maar voor een feestje is hij perfect.
Dit is de glimmende lichtroze. Deze lijkt meer op te vallen dan de velroze, maar in het geheel zoals hieronder valt dat zeker mee. Deze heb ik vandaag op school opgedaan, en niemand gaf daar commentaar op dat het lelijk was ofzo. Wat ík zeker bij die andere wel zou krijgen.
Kijk maar, hij valt heus wel mee. Omdat dit kleurtje wel WAT opvalt, is het, het mooist als je daarbij lichte oogmakeup op doet. Zo let je meer op het prachtige kleurtje van je lippen.

*De velroze

*De lichroze
Hier de swatch van dit product. 
Links= Lichtroze Rechts= Velroze
Hier lijkt de velroze wèl te glimmen, maar op je lippen is het gewoon mat.
Let op! Het ruikt, en smaakt -,- enorm gemisch, ja en bijna naar zeep. Gewoon niet echt lekker.
Tenminste dat vind ik. 


Wat vinden jullie van deze flipstick?

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier