zaterdag 31 oktober 2015

Herfst make-up look of the day

Soms heb ik een ooglook gemaakt, die ik spontaan aan jullie wil laten zien en er dan foto's van heb gemaakt. Gisteren had ik een verjaardag van iemand en aangezien ik alle tijd had na schooltijd omdat dat feestje pas 's avonds was en ik zelf even niks beters wist te doen, nam ik mij alle tijd om weer eens lekker met make-up te spelen. En dit is het resultaat.

 Ik heb hierbij gebruik gemaakt van de herfst kleuren. Ik ben begonnen met een opvallende witte kleur van Kiko op mijn bewegend ooglid en een beetje als onderlaag bij mijn arcadeboog. Daarna heb ik een oranje getinte kleur van Zoeva aangebracht in mijn arcadeboog, de kleur van de blaadjes van de bomen tijdens de herfst. En dan heb ik mijn een dunne kwast een wat paars/rode kleur ook van Zoeva aangebracht als een mooie donkere lijn in mijn arcadeboog, waardoor er iets meer diepte in komt. 
Tot slot heb ik gekozen voor een dunne eyeliner lijn, deze is van de Hema, echt een topproduct en redelijk wat mascara, waarbij ik gebruik heb gemaakt van de Manga Mascara van Loréal en nog één van Miss Sporty. Omdat ik ze wat voller wilde laten lijken. Alleen wel heel goed uitkijken voor de klonten die je wellicht kan creëren.
Op mijn lippen heb ik eerst een donkerbruine lipliner aangebracht, zodat je je lippen wat voller kan laten lijken, vraag mij niet van welk merk, ik heb deze ooit een keer in een oude make-up doos gevonden en een lichte crème kleurige transparante lipgloss van Essence er over heen.

Op mijn wangen heb ik een bronzer aangebracht van NYC. En een donker roodkleurige blush van Catrice. En met dezelfde witte kleur van Kiko, heb ik ook nog gehighlight. Mijn wenkbrauwen heb ik bijgewerkt met het eyebrow kitje van Catrice en mijn foundation is de 01 L'oreal Paris True Match foundation.

Dit was de look voor vandaag, ik hoop dat jullie hier nog wat inspiratie uit kunnen halen en de look mooi vinden.

1 opmerking

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall