Social Media Icons

Top Nav

Maak je eigen mobiel hoesje

nov 2, 2015 0 comments
Laatst heb ik twee hoesjes mogen bestellen bij de site hoesjemaken.nl en gisteren zijn de hoesjes aangekomen en vandaag ga ik deze hoesjes voor jullie reviewen. Zoals de titel en de link al zeggen, ik heb de hoesjes zelf kunnen maken, wat natuurlijk erg leuk is om je persoonlijke hoesje te hebben. En dit is er van geworden.

De hoesjes zijn afgeleverd in een klein doosje, waarin deze twee zakjes met de hoesjes er in, in bubbeltjesplastic verpakt zaten. Beschermd waren ze dus zeker, dus je hoeft niet bang te zijn dat ze echt beschadigd raken onderweg. 
En dit zijn ze dan. Mijn zusje en ik hebben dezelfde telefoon, namelijk de Samsung Galaxy A3. En aangezien er nog niet zoveel leuke hoesjes zijn voor die telefoon, was ik erg blij dat ze voor bijna elke telefoon een hoesje kunnen maken. Mijn zusje heeft een witte telefoon en ik een zwarte, vandaar dat de functie zwart of wit hoesje ook erg van pas komt. 

Het zijn harde hoesjes. Waarbij de achterkant ook helemaal glad is. Waar je wel een beetje mee moet uitkijken. Maar verder is het een hoesje wat gewoon makkelijk en fijn in je hand ligt. Ook zijn de heel gemakkelijk schoon te maken, omdat het van hard plastic is. En dat is wel eens nodig als het telkens zo in je hand ligt.
Zo ziet het hoesje er dus uit, met de camera er in. Alles past netjes en het plaatje zit er mooi om heen. 
Voor mij heb ik zelf iets gemaakt met Photoshop. Ik wilde iets doen met mijn logo en link en na wat dingen te hebben uitgeprobeerd, kwam ik op dit patroontje uit. Met veel kleur en laat zien wie ik ben en wat ik leuk vind.
Voor mijn zusje heb ik een foto gekozen, omdat ik wist dat zij graag een foto zou willen hebben. Al heeft ze wel zelf de foto gekozen, dit is een foto die mijn vader laatst in Artis gemaakt heeft. Maar om het toch nog persoonlijk te maken heb ik haar naam er bij op gezet.

Iris en ik zijn beiden erg blij met de persoonlijke hoesjes. En zeker voor deze prijs! De hoesjes waren 9,95 euro per stuk. En bij besteding van 25,- euro krijg je gratis verzendkosten. Daarbij ook dank aan hoesjemaken.nl want deze hoesjes zullen veel gebruikt worden.

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier