zondag 25 oktober 2015

Fototijd: Dierentuin Artis

Ik ben laatst naar de dierentuin Artis in Amsterdam geweest en ik heb toen natuurlijk ook mijn camera meegenomen. En vandaag zal ik dan een aantal foto's met jullie delen, waarom? Lees dan maar even de schuine tekst:

Aangezien ik nu een opleiding doe met Audio Visueel en Fotografie, ben ik ook veel bezig met foto's maken. En soms wil ik gewoon graag de foto's met jullie delen. Want hoe makkelijk is het dan ook om aan jullie te vragen wat jullie van de foto's vinden en wat beter kan? Heel makkelijk dus. En dat ga ik dan ook doen. Als je "fototijd:" in de titel ziet staan, dan zal je alleen een aantal foto's te zien krijgen, die ik graag aan jullie wil laten zien. 

Baby giraffe, nu zo'n 5 dagen oud.

Dit waren dan de foto's. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden. Tips zijn altijd welkom!

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall