Social Media Icons

Top Nav

De herfst tag

okt 19, 2015 0 comments
Bron
Weg met dat lekkere weertje, weg met de warme zon, de natuur heeft alweer plaats gemaakt voor koude regen, dikke wind en een donkere lucht. De herfst is begonnen en om al dat negatieve van de herfst even te vergeten, heb ik vandaag de Herfst TAG voor jullie. Een aantal vragen over de herfst die ik vandaag heb beantwoord. Benieuwd naar mijn antwoorden? Ik ook.

Wat vind je het leukste aan de herfst?
Er is niets fijner dan lekker in je wijde truien lopen. De stoffen van die dikke truien vind ik altijd zo heerlijk. En om dan schaamteloos in van die te wijde truien rond te lopen is echt super. Ik voel mij daar altijd erg comfortabel in en aangezien ik absoluut niet van de kou houd, vind ik het erg fijn als ik ook vooral thuis lekker in zo'n trui kan zitten.

Favoriete drinken in de herfst? 
Ik heb niet bepaald een soort drinken wat ik vooral in de herfst het lekkerst vind, qua smaak bijvoorbeeld. Maar ik merk wel dat ik in de herfst wel wat meer thee drink dan normaal. Ik heb dat nu liever 's avonds, dan een glas koude cola. De smaak van de thee verschilt altijd wel.

Favoriete geurkaars?
Vanille. Absoluut vanille. Eigenlijk heb ik nooit echt geurkaarsen, maar als ik er eentje heb en dat is vaak alleen maar met de herfst, dan heb ik vrijwel altijd vanille. Gewoon de zachte crèmige geur vind ik zo heerlijk!
Bron
Favoriete lipstick in de herfst?
Tijdens de herfst draag ik heel vaak donkere kleuren. Zo draag ik nu steeds een roze huidskleur lipstick met daaronder een vrij donkere lipliner, maar mijn favoriete lipstick in de herfst is een rood/paarse lipstick. En daarbij ben ik niet echt geïnteresseerd wel merk dat is. Ik kijk eerder naar de kleur.

Favoriete dagcrème in de herfst?
Klein dingetje. Ik draag bijna nooit dagcrème. Ik weet dat het een stuk beter is voor mijn huid, alleen ik ben altijd bang, dat mijn foundation dan niet goed gaat zitten. Omdat er dan al wat vloeibaars op mijn gezicht zit en dan nog foundation aanbrengen. Ik vergeet het ook gewoon heel snel. Maar dat is dus de reden dat ik geen favoriet heb in de herfst.

Favoriete kleuren voor op je ogen?
In de herfst word ik heel veel geïnspireerd door de kleuren om mij heen. En in de herfst zijn dat heel veel warme tinten. Dus zoals oranje en bruin. Die kleuren gebruik ik dan ook veel meer in de herfst en vind ik ook het allermooist voor in de herfst.
Bron
Favoriete muziek in de herfst?
In de herfst houd ik heel erg van rustige muziek. Met het liefst lage tonen. Van die muziek waar je bijna in slaap kan vallen. Ik houd sowieso al niet al te veel van die drukke muziek, maar in de herfst, met van dat vieze weer, hoef ik echt niet van dat hardcore te horen bijvoorbeeld. Zo vind ik de muziek van Anouk, die rondom haar single Birds is gemaakt, heel mooi en vooral nu.

Favoriete outfit om te dragen?
Laat ik het lekker simpel houden. Doe mij maar een zwarte thermoslegging voor de kou en een hele wijde en lange leuke trui. Dan vind ik het allemaal wel best.

Wat wil je sowieso kopen?
Zo'n lange bruine jas van een zacht stofje. Die jas komt bijna tot aan je knieën geloof ik. Ik kan het niet precies uitleggen, maar zo eentje wil ik dus nog heel graag. 

Favoriete plaats om te zijn?
Op mijn bed. Sorry, maar ik ben echt best wel lui in de herfst, maar ook in de winter. Dus dan wil ik het liefst gewoon op mijn bed, onder mijn deken zo mijn ding doen. Wel zeg ik daar ben dat ik dan wel productief ben. Ik wil wel graag wat ondernemen en dat doe ik dan vooral op het internet. Because that's my thing :D

Dit was dan de herfst tag van dit jaar. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en laat het mij weten wanneer als je deze tag hebt overgenomen, ik ben benieuwd naar jullie antwoorden. 
Liefs Tessa

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier