Social Media Icons

Top Nav

Outfit: Autumn is back!

okt 21, 2015 2 comments

Maandag ben ik samen met mijn zusje en twee vriendinnen wezen shoppen. Want ook ik had weer nieuwe kleding nodig aangezien het nu alweer herfst is. Ik ben nog bezig met een shoplog, maar die komt later. Wél had ik vandaag al een groot aantal spullen aan en die wilde ik via een outfit artikel aan jullie laten zien.

Dit is dan de outfit, ik wilde er graag eens iets vrouwelijker bij lopen en wat minder "middelbare school" type meisje. Van te voren wist ik al dat ik dit soort jas wilde en ook dit soort schoenen. Gelukkig heb ik ze allebei gevonden voor beide een mooi prijsje. 
Met deze jas van de Bershka ben ik heel erg blij. Ik weet niet, maar het geeft mij toch een wat volwassener uitstraling. En dat wil ik nu ook graag. Puur omdat ik dat soort kleding gewoon heel mooi vind. Ik ben gewoon blij dat ik nu de leeftijd heb waarbij ik dit soort kleding kan dragen. De kleur van de jas is mooi neutraal en past bij alles.
Ook wilde ik nog graag dit soort schoenen. En ook deze heb ik gevonden bij de Bershka. Ik vind ze erg stoer maar ook netjes. En wat meer vrouwelijker dan een stel sneakers. En met het detail van het riempje vind ik de schoenen echt heel erg leuk. Ik heb ze gecombineerd met een simpele zwarte broek met dunne pijpen.
Dan de final touch. Ook deze sjaal heb ik maandag gekocht. Hij is heerlijk warm en ik vind hem heel mooi staan bij de jas. Ik moest simpelweg nog een sjaal hebben, nu het steeds kouder wordt en die heb ik nu. En omdat de sjaal zwart/wit/grijs is, past ook de sjaal overal bij en zeker bij deze outfit wat alleen maar verder bestaat uit zwart en grijs.

Dit was mijn herfst outfit van dit moment. Misschien komen er nog wel meerdere, maar dit is hem van vandaag. Wat vinden jullie er van?

Reacties

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier