vrijdag 23 oktober 2015

Make-up look Inspired by Ariana Grande

Vandaag heb ik voor jullie een make-up look in weer eens een artikel vorm. En deze keer is het een look geïnspireerd op de make-up die Ariana Grande vaak draagt. Zelf draag ik deze look de laatste tijd heel erg vaak omdat hij vrij simpel is en ik deze kleuren samen erg mooi vind. Dus pak je make-up kwasten er maar bij, dan vertel ik jullie hoe ik het doe.


Het eerste wat ik doe is mijn hele gezicht insmeren met foundation en op sommige plekken waar het erg onzuiver is, nog wat concealer. Ariana zie je altijd met een mooi "flawles skin" om het maar even op zijn Engels te zeggen. Haar huid ziet er altijd prachtig uit en heb jij net als ik ook zo de pech met veel sproeten en/of onzuiverheden, dan zit er niks anders op dan het camoufleren. 

Nadat ik mijn wenkbrauwen bij heb getekend, ga ik aan de slag met de oogschaduw. En dat bestaat eigenlijk alleen maar uit een licht bruine kleur op de ooglid en met een wat donkere warme bruine tint in de arcadeboog. Ik gebuik voor in mijn arcadeboog gewoon de kleur van mijn bronzer, zodat die kleur mooi past wanneer je de bronzer gaat gebruiken op de manier zoals het moet.
Dat eenmaal gedaan, ga ik nog met een blendingkwast in een nog wat donkere bruine kleur en breng die alleen aan, aan de buitenste hoeken van mijn ogen. Niet te veel, want ik wil nog wel dat het zachte lichte kleuren blijven.
Met een vloeibare eyeliner maak ik een dikke lange lijn, met daaraan een wing. Want bij bijna alle Ariana looks zie je een mooie eyeliner met een wing. In dit geval heb ik mijn look geïnspireerd op de look die ze op had in de videoclip van Break Free.

Nog wat mascara op de wimpers en ik ben klaar met mijn ogen. 
Ariana heeft een licht bruinig tintje qua huid en om zelf ook een wat bruinere tint te krijgen, gebruik ik de bronzer van NYC. En zeker niet te veel. Gewoon heel lichtjes over mijn gezicht halen en daarbij contour ik ook nog een beetje zoals je wel kan zien bij mijn oor.

Wat ik ook bij haar zie, is deze kleur van lippen. Een mooie roze nude kleur. Ik ben verliefd op deze kleur en draag hem ook bijna dagelijks. De hele look past ook gewoon erg mooi in de herfst, dus is hij perfect voor dit seizoen van het jaar!
En tot slot als final touch, een mooie strakke hoge staart naar achteren. Zoals je veel bij Ariana ziet. Ik hoop dat jullie de look mooi vinden. Laat anders even een reactie achter, wat je er van vind, zou ik leuk vinden!

2 opmerkingen

  1. Pech met sproeten? Ik vind ze je juist leuk staan!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, zelf vind ik ze niet mooi. Maar ik ben blij dat een anders dat niet zo ziet😊

      Verwijderen

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall