zaterdag 17 oktober 2015

Ik ben terug!Hey allemaal! Om maar gelijk met de deur in huis te vallen en wat je ook kan zien aan de titel; Ik ben terug! En daarmee bedoel ik, dat ik vanaf vandaag weer, om de twee dagen een artikel zal plaatsen en niet zoals afgelopen anderhalf maand, twee video's en maar één artikel. Ik wilde al vorige maand of twee maanden geleden, na de zomervakantie weer goed beginnen met bloggen, maar eerlijk is eerlijk, tot nu toe is het mij gewoon nog niet gelukt om mijn blog nog naast mijn opleiding, sport en YouTube kanaal toe doen. Daarbij heb ik dus heel veel respect voor alle bloggers die dat wel gewoon kunnen.
Ik ben nu zo'n twee maanden verder en eindelijk heeft mijn leven wel weer een duidelijk ritme gekregen. Ik ben nu gewend om alle dagen (behalve dinsdag YES!) tot 16:00 naar school te gaan, daarna eten en dan pas vrij tijd. En in die vrije tijd moet ik gewoon alles doen wat ik wil doen. En daarbij hoort dus ook vooruit werken. De laatste tijd ben ik wel gewoon verder geweest met filmpjes maken voor mijn kanaal en de enige reden waarom ik daar telkens zo mee bezig ben is omdat ik telkens word omgeven met video's. Ik bedoel duh! Ik doe een film opleiding.

Nu is het zo dat wij bij onze opleiding ook veel meekrijgen, wat eigenlijk de fotograferen moeten leren. Dus ook wij krijgen les in fotografie techniek en krijgen gewoon fotografie opdrachten. En doordat ik mij telkens mee bezig moest houden, miste ik heel erg het foto's maken van artikelen, outfit foto's en al dat soort dingen. En na zo'n weekje te hebben nagedacht en zitten te balen, dat ik mijn blog niet meer goed heb bijgehouden heb ik nu besloten om de draad weer helemaal op te pakken. En zoals ik al zei, om de twee dagen een artikel. Moet te doen zijn toch?

Ik heb sinds gisteren vakantie, eindelijk. Dus ik zal in deze vakantie veel gaan bloggen en vooruit werken, puur zodat ik zeker weet, dat ik om de twee dagen iets online heb staan. En dat kan nog steeds van alles zijn. Mijn blog veranderd verder niets. Maar ik moet voor mijzelf nu echt zeker weten, dat ik iets online kan zetten, anders vergeet ik het een keer en dan vergeet ik het weer en dan weer en dan eindigt het als de afgelopen twee maanden en dat wil ik echt niet meer.

Dus ik hoop dat jullie vanaf vandaag mijn blog weer in de gaten gaan houden! Ook zal ik vandaag, nóg een artikel online zetten, aangezien dit meer een excuus/start/aankondigings artikel is. Hebben jullie nog leuke ideeën of vragen waar ik een artikel over kan schrijven, laat mij dat vooral weten.

Zo, nu dit is gezegd, ga ik gelijk verder met mijn eerste echte artikel weer, sinds tijden. Het is nu 6:55 in de morgen, vraag mij niet hoe ik al zo vroeg wakker ben, want ook ik heb gééén idee. Maar ik heb in ieder geval nog alle tijd!

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall